Menu
RSS
Παρασκευή, 20/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αποκλείστηκε ο Αστέρας στο Κύπελλο!

Αποκλείστηκε ο Αστέρας στο Κύπελλο!

Με δύο γκολάρες Κλωναρίδη και Κιάρτανσον, αλλά και εύστοχο πέναλτι του Μουνίθ στον έξτρα χρόνο, ο Ατρόμητος νίκησε στην Τρίπολη με 3-1 τον Αστέρα που είχε ισοφαρίσει προσωρινά στο 105' με τον Καστάνιος. 

Φάσεις εκατέρωθεν

 
 

Χωρίς κάτι το ιδιαίτερο πέρασε το πρώτο τέταρτο στην Τρίπολη με τον Ατρόμητο να προσπαθεί χωρίς επιτυχία να απειλήσει στο 10' με τον Τζαβίδα, ενώ στο 14' ο Σίτο έφυγε στην κόντρα, ο Μαυρομμάτης έκανε το τάκλιν με τον παίκτη του Αστέρα να πέφτει καθυστερημένα και να χάνει τεράστια ευκαιρία να βρεθεί απέναντι στον Γιαννιώτη.

 

Το 0-0 παρέμενε με τον Αστέρα να κάνει εν τέλει στο 21' την πρώτη καλή ευκαιρία στο ματς. Ήταν ένα εξαιρετικό σουτ του Μουνάφο με τον Γιαννιώτη να διώχνει με υπερένταση σε κόρνερ. Η ομάδα της Τρίπολης ήταν, πλέον, αφεντικό στο ματς και στο 27' είχε την πλέον κλασική στιγμή στο ματς με το σουτ του Μπαράλες να βρίσκει το δοκάρι. 

Ο Ατρόμητος έβγαλε αντίδραση στην «πολιορκία« του Αστέρα και στο 30' είδε τον Τζαβίδα να πλασάρει στην κίνηση και να αστοχεί, ενώ στο 34' ήταν η σειρά του Ροτάριου να αγγίξει το γκολ. Ο Ρουμάνος πέρασε τρεις παίκτες, βρήκε τετ-α-τετ στον Παπαδόπουλο, αλλά ο Έλληνας πορτιέρο αντέδρασε σωστά. 

Το 0-0 παρέμενε με τον Αστέρα να χάνει αδιανόητη ευκαιρία στο 43'. Ο Τιλίκα σέντραρε και έβγαλε τον Καρμόνα ολομόναχο μπροστά από το τέρμα με τον άσο της ομάδας της Τρίπολης να βρίσκει την μπάλα με το κεφάλι και να τη στέλνει άουτ. Έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ.

Σπουδαίες επεμβάσεις ο Παπαδόπουλος

Ο Αστέρας ήταν η ομάδα που απείλησε πρώτη στο β' ημίχρονο. Ήταν το 52', όταν ο Καστάνιο βγήκε φάτσα με τον Γιαννιώτη, αλλά το τελείωμα ήταν πάνω στον Έλληνα τερματοφύλακα!

Και όπως συνέβη και στο α' μέρος, ο Ατρόμητος «απάντησε» άμεσα. Στο 63' ο Κουέν έπιασε σουτ-κεραυνό με τον Παπαδόπουλο να το βγάζει και να κρατά το 0-0. Οι Περιστεριώτες φαινόταν να ελέγχουν το ματς, όμως στο 83' υπήρξε μία φάση, όπου μπορούσε να αλλάξουν τα δεδομένα με τον Κιβρακίδη να γαίνεται να ανατρέπει τον Μπαρτόλο μέσα στην περιοχή, όμως ο ρέφερι, Κουτσιαύτης έδειξε «παίζετε».

Έτσι με δεδομένο το 0-0, το ματς φαινόταν να οδηγείται στην παράταση, με τον πορτιέρο του Αστέρα, Παπαδόπουλο να το πιστοποιεί στο 90+3' κάνοντας ακόμη μία σπουδαία επέμβαση σε σουτ του Μουνίθ. 

Με την έναρξη του α' μέρους του έξτρα χρόνου ήρθε να επιβεβαιωθεί η ανωτερότητα του Ατρόμητου ειδικά μετά το 70'. Οι Περιστεριώτες πήραν προβάδισμα με υπέροχο Κλωναρίδη με μονοκόμματο σουτ από πλάγια θέση στο 94'.

Ο Αστέρας δεν τα έχασε... Έβγαλε αντίδραση, έψαξε την ισοφάριση και την άγγιξε στο 97' με τον Κρεσπί. Και αφού δεν ήρθε εκεί το 1-1, ακολούθησε το γκολ της ισοφάρισης στο 105' με τον Καστάνιος. Ο άσος του Αστέρα νίκησε κατά κράτος τον Κιβρακίδη σε σέντρα του Κρεσπί και με κεφαλιά έκανε το 1-1.

Το ματς είχε γίνει, πλέον, ροντέο με τον Ατρόμητο να φθάνει στο 2ο γκολ στο 112'. Ο Ισλανδός Κιάρτανσον έκανε τρομερό σλάλομ και εκτέλεσε τον Παπαδόπουλο στην αντίθετη γωνία κάνοντας το 2-1 υπέρ των Περιστεριωτών.

Και στο 119' τα πάντα τελείωσαν. Ο Κλωναρίδης βγήκε τετ α τετ με τον Παπαδόπουλο που τον ανέτρεψε. Ο Κουτσιαύτης έδειξε την «βούλα» και ο Μουνίθ με εύστοχη εκτέλεση έγραψε το τελικό 3-1.

Αστέρας Τρίπολης (Ηρακλής Μεταξάς): Παπαδόπουλος, Καρμόνα (90' Στάνκο), Άλβαρες, Τζουκάνοβιτς, Καστάνο, Μουνάφο, Ντομίνγκεθ (46' λ.τρ. Προύντζος), Σίτο (65' Μπαρτόλο), Ριέρα (37' Τιλίκα), Μπενίτο (65' Κρέσπι), Μπαράλες.
Ατρόμητος (Κρις Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Αθανασίου (85' Ντε Μποκ), Σουάρεθ, Μαυρομμάτης, Έρλινγκμαρκ, Κούεν (67' Μουνίθ), Φριντζόνσον (61' λ.τρ. Έντερ Γκονθάλεθ), Ροτάριου (67' Κλωναρίδης), Τζοβάρας, Τζαβίδας (101' Κιάρτανσον).
Διαιτητής: Κουτσιαύτης (Άρτας) 
Βοηθοί: Καλαμπόκης (Αιτωλοακαρνανίας), Σπυρόπουλος (Ανατολικής Αττικής) 
4ος: Ματσούκας (Αιτωλοακαρνανίας).
Κίτρινες: 85' Οικονομίδης, 110' Στάνκο, 119' Παπαδόπουλος

 

sdna.gr

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...