Menu
RSS
Πέμπτη, 19/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι εξηγήσεις της ΕΠΣΑ στον Παναρκαδικό για τις αναβολές παιχνιδιών

Οι εξηγήσεις της ΕΠΣΑ στον Παναρκαδικό για τις αναβολές παιχνιδιών
Αναφορικά με την ανακοίνωση του σωματείου Παναρκαδικός Α.Ο., όπως υπογράφεται από τον πρόεδρό του, και για ενημέρωση των παραγόντων, των προπονητών, των ποδοσφαιριστών και των φιλάθλων της Αρκαδίας:
 
1. Η Ε.Π.Σ. Αρκαδίας εκφράζει, όπως και ο Παναρκαδικός, την έντονη δυσαρέσκεια της για την αδικαιολόγητη ταλαιπωρία που υφίστανται όλα τα σωματεία υπό το βάρος της ατέρμονης γραφειοκρατίας.
 
2. Οι άδειες τέλεσης αγώνων , σύμφωνα με το νόμο, εκδίδονται από την αρμόδια υπηρεσία της κάθε περιφέρειας. Σύμφωνα με την εγκύκλιο που απέστειλε η Πολιτεία, δε χορηγείται άδεια τέλεσης αγώνων για αθλητικά σωματεία που δεν έχουν ενημερωμένο για το 2022 τον Κωδικό Γ.Γ.Α.
 
 
Αν ορίζονταν από την Ε.Π.Σ.Α. αγώνες ομάδων που δεν είχαν λάβει τον κωδικό Γ.Γ.Α., οι ορισμοί θα ήταν παράνομοι, αφού δεν υπήρχε άδεια τέλεσης, και για τα σωματεία θα υπήρχαν συνέπειες, όπως έκπτωση του Δ.Σ. και άλλες. Το περασμένο Σαββατοκύριακο, λοιπόν, άδεια εκδόθηκε για τον αγώνα Δημητσάνα-Ορχομενός Λεβιδίου, ο οποίος τελέστηκε κανονικά.

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2022 21:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Δ Ι Κ Α Ι Ο Λ Ο Γ Ι Ε Σ ...........ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ?

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...