Νίκας και Τζιούμης υπόγραψαν για έργα στο γήπεδο του Παναρκαδικού

Προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Τρίπολης υπέγραψαν ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας και ο δήμαρχος της αρκαδικής πρωτεύουσας Κώστας Τζιούμης.
Η εν λόγω σύμβαση, με προϋπολογισμό 35.000 ευρώ, αφορά εργασίες ανακαίνισης, βελτίωσης και συντήρησης των κτηριακών εγκαταστάσεων του γηπέδου του Παναρκαδικού, στην Τρίπολη, “ενός ιστορικού σωματείου άρρηκτα δεμένου με την αθλητική ιστορία της Τρίπολης και ολόκληρης της Αρκαδίας”, όπως χαρακτηριστικά σημείωσε ο Π. Νίκας.
Σχετικά Άρθρα
- Live - Τζιούμης: «Μεγάλος στόχος η αναβάθμιση των σχολικών κτιρίων του δήμου μας» (vd)
- Την Κυριακή το live του Κώστα Τζιούμη
- Τζιούμης: "Χιλιάδες επισκέπτες βρίσκονται στην περιοχή μας - Η Τρίπολη να παραμείνει και στα επόμενα χρόνια ο απόλυτος προορισμός για το Πάσχα" (vd)
- Τζιούμης: «Η πόλη και τα χωριά μας πλημμύρισαν με κόσμο - Η Τρίπολη προορισμός για το Πάσχα σε όλη την Ελλάδα» (vd)
- Μαζί στο ΚΔΑΠ ΑμεΑ Πτωχός και Τζιούμης: “Με αγάπη και σεβασμό μπορούμε να δημιουργήσουμε μια κοινωνία πιο δίκαιη για όλους” (εικόνες)