Menu
RSS
Παρασκευή, 27/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Παλαιοχριστιανοί | Συνελήφθησαν για την αρπαγή του νεογέννητου από το νοσοκομείο - Αρνήθηκε ότι άρπαξε το παιδί ο πατέρας

Παλαιοχριστιανοί | Συνελήφθησαν για την αρπαγή του νεογέννητου από το νοσοκομείο - Αρνήθηκε ότι άρπαξε το παιδί ο πατέρας

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσαν ο 45χρονος παλαιοχριστιανός και η σύζυγός του, καθώς κατηγορούνται για αρπαγή βρέφους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι Παλαιοχριστιανοί, ο 45χρονος μαζί με την σύζυγο του, επισκέφθηκαν την περασμένη Τρίτη το νοσοκομείο Αλεξάνδρα προκειμένου να δουν το βρέφος τους, που γεννήθηκε πριν από περίπου ένα μήνα, αλλά παρέμενε στο νοσοκομείο, καθώς ο κοινωνικός λειτουργός είχε κρίνει ακατάλληλο το περιβάλλον διαβίωσης της οικογένειας και είχε απαγορεύσει να δοθεί στους γονείς.

Σύμφωνα με πληροφορίες το βρέφος είχε προγραμματιστεί να μεταφερθεί σε Κέντρο Βρεφών «Μητέρα», αλλά ο 45χρονος μαζί με την γυναίκα του το άρπαξαν από το νοσοκομείο και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Μετά από έρευνες της Αστυνομίας, οι Παλαιοχριστιανοί εντοπίστηκαν σε σπίτι στην Κερατέα.

Με παρέμβαση Κοινωνικού Λειτουργού απαγορεύτηκε στην οικογένεια να πάρει το νεογέννητο δεν μπορεί καθώς το περιβάλλον διαβίωσης τους δεν κρίθηκε κατάλληλο

Σημειώνεται ότι με παρέμβαση Κοινωνικού Λειτουργού απαγορεύτηκε στην οικογένεια να πάρει το νεογέννητο δεν μπορεί καθώς το περιβάλλον διαβίωσης τους δεν κρίθηκε κατάλληλο. Αρχικά η Σεβαστή αποφάσισε να γεννήσει στο σπίτι, χωρίς κανέναν προγεννητικό έλεγχο, αλλά κατά τη διάρκεια του τοκετού προκλήθηκε αιμορραγία, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσουν η γυναίκα, και το νεογέννητο παιδί.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ, άμεσα σήμανε συναγερμός για τον εντοπισμό του νεογέννητου παιδιού και του 45χρονου ενώ έχει δοθεί σήμα στην Αττική και την Κορινθία για να ξεκινήσουν οι έρευνες.

Πάντως, η είδηση έρχεται να επιβεβαιώσει για ακόμα μία φορά το πρόβλημα της ελλιπούς φύλαξης των νοσοκομείων, την οποία έχει καταγγείλει η ΠΟΕΔΗΝ.

Παλαιοχριστιανοί: Αρνήθηκε ότι άρπαξε το παιδί ο πατέρας

Ωστόσο ο παλαιοχριστιανός, αρνήθηκε ότι άρπαξε το παιδί και σημείωσε στον τηλεοπτικό σταθμό Mega: «Δεν άφηναν τη γυναίκα μου να πάει στην τουαλέτα. Παρόλο που ήταν εγχειρισμένη, δεν την άφηναν επί πέντε ώρες να πάει στην τουαλέτα. Δεν έχω καμία εισαγγελική εντολή και κανένα μωρό».

«Θα κάνω μήνυση στον κ. Γιαννάκο για όσα είπε. Η γυναίκα μου την ώρα που θήλαζε, πήγαν σεκιουριτάδες με κοινωνικούς λειτουργούς και της πήραν το παιδί, λέγοντάς της πως θα το μεταφέρουν στο Μητέρα. Όμως, δεν δέχθηκε να το αφήσει» συνέχισε ο παλαιοχριστιανός.

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...