Menu
RSS
Κυριακή, 08/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δολοφονία στον Άγιο Πέτρο | Δικηγόρος θύματος (Δημήτρης Γεωργακόπουλος): "Η οικογένεια του Νίκου είναι συντετριμμένη, αλλά παράλληλα αποφασισμένη!"

Δολοφονία στον Άγιο Πέτρο | Δικηγόρος θύματος (Δημήτρης Γεωργακόπουλος): "Η οικογένεια του Νίκου είναι συντετριμμένη, αλλά παράλληλα αποφασισμένη!"

Στο δικαστικο μέγαρο Τρίπολης έφτασαν σήμερα γύρω στις 12:30 οι δυο κατηγορούμενοι για την δολοφονία 64χρονου άντρα στον Άγιο Πέτρο Κυνουρίας μετά από καυγά.

"Η οικογένεια του Νίκου Μαστραντώνη είναι συντετριμμένη, αλλά παράλληλα αποφασισμένη! Υπάρχουν μάρτυρες για όλο αυτό που συνέβη και δεν θα αφήσουμε αυτοί οι μάρτυρες, να μην εμφανιστούν", δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος Δημήτρης Γεωργακόπουλος, ενώ πρόσθεσε: "Ξέρω από το χωριό - το έχω πληροφορηθεί - πως κάποιοι δεν είναι πρόθυμοι, να έρθουν, να καταθέσουν για τα περιστατικά, για τον τρόπο που συνέβησαν. Οι κατηγορούμενοι μπορούν, να ισχυρίζονται ότι νομίζουν και να συνεχίζουν την δολοφονία χαρακτήρα του Νίκου, ωστόσο οι μάρτυρες και συγχωριανοί του Νίκου καλά θα κάνουν να έρθουν να πουν όλα αυτά που είδαν οτι συνέβησαν στην πλατεία του χωριού".

Παράλληλα δήλωσε, πως η οικογένεια επιθυμεί όποιος θέλει να τιμήσει με την παρουσία του το Νίκο, να παραστεί στην κηδεία, ξεκαθαρίζοντας πως δεν ισχύουν τα όσα ακούστηκαν, πως η οικογένεια δεν επιθυμεί την παρουσία ανθρώπων από το χωριό.

"Δεν μπορούν, να πιστέψουν, πως ο δικός τους άνθρωπος ο Νίκος, που τον ξέρουν και τον αγαπούν τόσα χρόνια και είναι αγαπητός στο χωριό και την γύρω περιοχή βρήκε τέτοιο τραγικό και βίαιο θάνατο. Δεν το έχουν χωνέψει ακόμα ούτε οι ίδιοι", ανέφερε μιλώντας για την οικογένεια και τα οικεία πρόσωπα του θύματος.

Ο δικηγόρος δεν θέλησε να απαντήσει σε ερώτημα σχετικά με το εάν το ζευγάρι και το θύμα γνωρίζονταν από παλιά, καθώς όπως είπε θα περιμένει την απολογία τους.

Τέλος τόνισε: "Ο τρόπος με τον οποίο έχει παρουσιαστεί το περιστατικό αφορά σε μια διάσταση συμπεριφοράς του Νίκου Μαστραντώνη, που δεν υπάρχει!"

www.drt915.gr 

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...