Menu
RSS
Δευτέρα, 07/10/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Σμυρνιώτης: «Αν δέχεστε να σάς λένε απατεώνες, εμείς δεν δεχόμαστε να λένε ότι σάς καλύπτουμε»!

Σμυρνιώτης: «Αν δέχεστε να σάς λένε απατεώνες, εμείς δεν δεχόμαστε να λένε ότι σάς καλύπτουμε»!
Σε υψηλούς τόνους μίλησε ο πρώην Δήμαρχος Γιάννης Σμυρνιώτης, για τα όσα υσμαίνουν στην ΚΕΔΗΤ, με αφορμή την καρατόμηση Τσούκα …

Απευθυνόμενος προς τον σημερινό Δήμαρχο, είπε: «Χρειάστηκαν τέσσερις μήνες για λύσετε ένα θέμα που βοά όλη η πόλη. Ερχόμαστε και επιβεβαιωνόμαστε για την εμμονή μας να ζητήσουμε τα στοιχεία. Είχαμε πει ότι δεν θα ξαναέρθουμε το συμβούλιο αν δεν δώσετε στοιχεία. Δεν είναι στοιχείο η διαγραφή. Κρεμάσατε τον Τσούκα και νομίζετε ότι καθαρίσατε. Ρήμαξαν το δήμο, γράφει πρωτοσέλιδο δημοσίευμα. Αν αυτό το δέχεστε, εμείς δεν θα σας ακολουθήσουμε. Αν δέχεστε να σάς λένε απατεώνες, εμείς δεν δεχόμαστε να λένε ότι σάς καλύπτουμε.

Έχουμε κάνει συγκεκριμένο αίτημα στον κ. εισαγγελέα και έχει πάει και στο γενικό επιθεωρητή δημόσιας διοίκησης και θα πάει και στο ελεγκτικό για να γίνει κατασταλτικός έλεγχος. Μέχρι να ξεκαθαρίσει το θέμα, δεν θα είμαστε στο δημοτικό συμβούλιο».

«Η σημερινή μέρα είναι κατάντημα για το Δήμο Τρίπολης. Ο κ. Δήμαρχος δήλωσε δημοσίως στις 29 Ιουνίου ότι έχει εικόνα για την ΚΕΔΗΤ και ότι έχει κάνει ο ίδιος έλεγχο» είπε στη δευτερολογία του ο Γιάννης Σμυρνιώτης.

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...