Menu
RSS
Δευτέρα, 20/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η συγκλονιστική στιγμή που διασώστες «ξεθάβουν» κοριτσάκι από τα συντρίμμια στη Γάζα (vd)

Η συγκλονιστική στιγμή που διασώστες «ξεθάβουν» κοριτσάκι από τα συντρίμμια στη Γάζα (vd)

Δεν έχουν τέλος τα βίντεο που έρχονται στο φως από τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς στη Γάζα και από τις προσπάθειες των διασωστών να απεγκλωβίσουν αμάχους που βρίσκονται θαμμένοι στα συντρίμμια κτιρίων.

Οι εικόνες και τα βίντεο με μικρά παιδιά να βγαίνουν τραυματισμένα και σε κατάσταση σοκ κάτω από τα συντρίμμια συνεχίζονται.

Το κοριτσάκι απλώνει το χέρι του για να ζητήσει βοήθεια, ενώ οι διασώστες μετακινούν προσεκτικά τα κομμάτια τοίχου που το έχουν πλακώσει

Διασώστες κατάφεραν να βγάλουν από τα συντρίμμια κτιρίου στη Γάζα κοριτσάκι που κυριολεκτικά είχε θαφτεί κάτω από μπάζα μετά από ισραηλινό βομβαρδισμό.

Το βίντεο από το δίκτυο Quds News Network είναι συγκλονιστικό.

Το κοριτσάκι απλώνει το χέρι του για να ζητήσει βοήθεια, ενώ οι διασώστες μετακινούν προσεκτικά τα κομμάτια τοίχου που το έχουν πλακώσει.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πού έχει μεταφερθεί το κοριτσάκι.

20 νεκροί μετά την ισραηλινή επίθεση στη Ράφα

Εν τω μεταξύ, οι παλαιστινιακές υπηρεσίες διάσωσης ανακοίνωσαν ότι σκοτώθηκαν 20 άτομα από ισραηλινή επίθεση στη Ράφα στη νότια Γάζα.

Την ίδια ώρα, ο δημοσιογράφος Τζακ Χούρι της Haaretz μεταφέρει ότι αεροπορικές επιθέσεις και ρίψεις βλημάτων πυροβολικού είναι σε εξέλιξη στην πόλη της Γάζας – και στην περιοχή του νοσοκομείου Σίφα.

Νωρίτερα, η Ερυθρά Ημισέληνος είχε καταγγείλει ότι το Ισραήλ επιτέθηκε για άλλη μια φορά κοντά στο νοσοκομείο Αλ Κουντς, στο οποίο τα καύσιμα τελειώνουν.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...