Κλειστά ΟΛΑ τα σχολεία θα παραμείνουν στη Γορτυνία!

Το σφοδρό κύμα κακοκαιρίαςείχε ως αποτέλεσμα να παρθεί απόφαση, σε συνεννόηση του Δήμου με τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, για να παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία, την Τρίτη στη Γορτυνία.
Το «Καλημέρα Αρκαδία» επικοινώνησε με τον δημοτικό σύμβουλο Γορτυνίας, Μιχάλη Σφυρή, ο οποίος μας επιβεβαίωσε ότι η απόφαση αυτή ισχύει και αφορά το σύνολο της Γορτυνίας. Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια.
Η απόφαση λήφθηκε διότι οι μετακινήσεις είναι όχι μόνο δύσκολες, αλλά και εξαιρετικά επικίνδυνες, αυτές τις ημέρες…
5 σχόλια
-
καλα μονο ενας Δημος Γορτυνιας δουλευει τελικα και παιρνει εγκαιρα αποφασεις;;;;;; τι περιμενουν στην Τριπολη να βγαλει νυχτιατικα ηλιο η να κανουν μαγικα και να καθαρισουν οι δρομοι και τα σχολεια!!!!!!
-
Τι να πω ρε παιδιά??τέτοιο χιόνι και τα σχολεία ανοιχτά?παίζουν με τη ζωή των αθωων ψυχών???
-
Α καλά ο δήμος Τρίπολης πρεπει να κλειση τα σχολεια οπός και ο δήμος Γορτυνίας
-
Χιονισμένα και τα Τροπαια Γορτυνίας
-
Καλά ρε παιδιά ο Δήμος Τρίπολης πάει δέκα χρόνια πίσω και θα αφήσει ανοικτά τα σχόλια αύριο ;;;;;;