Menu
RSS
Δευτέρα, 20/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Βουλευτής του ΜέΡΑ25 μηνύθηκε επειδή είπε ότι "Μαρινάκης, Αλαφούζος και Βαρδινογιάννης πλουτίζουν μεταφέροντας Ρωσικό πετρέλαιο"

Βουλευτής του ΜέΡΑ25 μηνύθηκε επειδή είπε ότι "Μαρινάκης, Αλαφούζος και Βαρδινογιάννης πλουτίζουν μεταφέροντας Ρωσικό πετρέλαιο"
Σήμερα, ο βουλευτής του ΜέΡΑ25 Κλέων Γρηγοριάδης έλαβε μηνυτήρια αναφορά από τον Γιάννη Αλαφούζο επειδή στις 10-5-2022 στη Βουλή είπε τα πράγματα με το όνομά τους: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη άσκησε ΒΕΤΟ στην ΕΕ υπέρ των εφοπλιστών για το θέμα της μεταφοράς του ρωσικού πετρελαίου. Εκεί που το αργυρώνητο πολιτικό προσωπικό της Ολιγαρχίας δεν μπορεί να την υπερασπιστεί σε πολιτικό επίπεδο, σειρά παίρνει η βιομηχανία μηνύσεων από την ίδια την ολιγαρχία!
____________________________________
Υπενθυμίζουμε 
Ο Κλέων Γρηγοριάδης είχε ασκήσει δριμύτατη κριτική στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για το εν λόγω ΒΕΤΟ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το βέτο που δεν έβαλαν πέντε διαφορετικές κυβερνήσεις για να προασπίσουν τους Έλληνες από την πείνα και τη φτώχεια, το βάλατε προχθές για τους Έλληνες εφοπλιστές, μην τύχει και κακοπάθουν!», συμπληρώνοντας: «Οι εφοπλιστές έχουν μέσα ενημέρωσης. Έχει ο κ. Μαρινάκης το «MEGA», «ΤΑ ΝΕΑ» και «ΤΟ ΒΗΜΑ». Έχει ο κ. Αλαφούζος το «ΣKAΪ», την «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ». Έχει ο κ. Βαρδινογιάννης τον «ALPHA» και το «STAR» [….] Οι ιδιοκτήτες αυτών των μέσων λοιπόν, που σε κάνουν «πουτινάκι» μόλις πεις οποιαδήποτε ελεύθερη γνώμη σου για τους χειρισμούς της Κυβέρνησης σε σχέση με το ουκρανικό πρόβλημα –την εισβολή δηλαδή της Ρωσίας στην Ουκρανία – τον μήνα Απρίλιο, μετέφεραν το 50% του ρωσικού πετρελαίου στον κόσμο».
Δείτε το βίντεο  https://bit.ly/3SpUntm

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2022 06:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα του σκίσουν τώρα το κ@λαράκι για να βάλει μυαλό.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...