Menu
RSS
Δευτέρα, 20/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Εκλογές στον Σύλλογο Λογιστών Αρκαδίας

Εκλογές στον Σύλλογο Λογιστών Αρκαδίας

Σύλλογος Λογιστών - Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Νομού Αρκαδίας
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 25/04/2024


Λόγω της καταστατικής λήξης της διετούς Θητείας του εκλεγμένου ΔΣ, σας ενημερώνουμε ότι οι εκλογές για ανάδειξη νέου ΔΣ Θα πραγματοποιηθούν στις 17/05/2024, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00-16:00 στα γραφεία του 110υ ΠΤ Νοτιοανατολικής Πελοποννήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου (Πλ. Κολοκοτρώνη 8, Τρίπολη).
Όσα μέλη ενδιαφέρονται να δηλώσουν υποψηφιότητα, παρακαλούνται να αποστείλουν αίτηση στο email του συλλόγου, το αργότερο έως τις 13/05/2024, ημέρα Δευτέρα. Σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός υποψηφίων Θα σας ενημερώσουμε άμεσα για τις επόμενες ενέργειες.
Να σας ενημερώσουμε ότι την ημέρα τον εκλογών Θα ζητηθεί η είσπραξη των συνδρομών για τα έτη 2022-2023 (25 ευρώ ανά έτος) και όσα μέλη έχουν προηγούμενες οφειλές Θα ενημερωθούν για να προβούν σε εξόφληση αυτών. Υπενθυμίζουμε ότι μόνο ταταμειακά ενήμερα μέλη έχουν δικαίωμα ψήφου.
Για οποιεσδήποτε διευκρινίσεις όλα τα μέλη του ΔΣ είναι στη διάθεσή σας.
Με εκτίμηση, Το ΔΣ του Συλλόγου, Πρόεδρος : Ασκούνης Γεώργιος Αντιπρόεδρος : Τσαγκαρέλης Αντώνιος Γραμματέας : Βουτυρίτσα Ελένη Ταμίας : Ζάβος Δημήτριος Μέλος : Μαυρόγιαννης Γεώργιος

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...