Menu
RSS
Κυριακή, 19/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παρουσίαση βιβλίου το Σάββατο στην Δημητσάνα

Παρουσίαση βιβλίου το Σάββατο στην Δημητσάνα
Όλοι οι γονείς δίνουν έναν αγώνα για να μεγαλώσουν σωστά τα παιδιά τους, να διαχειριστούν καταστάσεις που προκύπτουν, να έχουν υπομονή, κατανόηση .
Υπάρχουν όμως και κάποιοι γονείς, που, εκτός από αυτά, πρέπει να έχουν ατελείωτη υπομονή, καθώς και αρετές, που δεν τις διαθέτουν όλοι.
Το Σάββατο 11 Μαΐου, στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης και υποστήριξης των γονέων και πολιτών, ο Σύλλογος Φίλων Κέντρου Υγείας Δημητσάνας θα παραβρεθεί στην παρουσίαση του βιβλίου
"Η καθημερινότητα ενός ιδιαίτερου παιδιού", γραμμένο από έναν ιδιαίτερο γονέα, γιατί κάθε "ιδιαίτερο" παιδί έχει και ιδιαίτερους γονείς, γονείς ήρωες.
Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε κι εσείς στην ιδιαίτερη αυτή εκδήλωση.
"Η γέννηση ενός παιδιού φέρνει χαρά μεγάλη.
Η οικογένεια μεγαλώνει.
Όταν μαθαίνεις όμως πως υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο θέμα στην υγεία του μωρού, στην αρχή νιώθεις αδύναμη, σε βομβαρδίζουν στενόχωρες σκέψεις: Πώς θα μπορέσω να φανώ δυνατή, ώστε να το βοηθήσω; Πώς θα μπορέσω να ανταποκριθώ στις ανάγκες του με περισσότερη αγάπη, να του δώσω την ελπίδα το φως για να προχωρήσει; Πώς θα μπορέσω να γίνω ο βράχος που θα το στηρίξει;
Η καθημερινότητα ενός ιδιαίτερου παιδιού είναι δύσκολη και θα πρέπει οι γονείς να έχουν πίστη, ελπίδα, θάρρος και να μην επιτρέπουν στον εαυτό τους να "πέφτουν" ψυχολογικά ούτε στιγμή.
Αξίζει όμως τον κόπο, καθώς όσα εισπράξουν από αυτό, θα είναι μια μεγάλη ανταμοιβή. Τα δάκρυα θα πέφτουν αλλά θα είναι χαράς, μεγάλης χαράς. Όπως τα δικά μου..."

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...