Menu
RSS
Δευτέρα, 20/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Με Figueiras και Μοσκοφίδου κέρδισε η γυναικεία ομάδα του Αστέρα! (εικόνες)

Με Figueiras και Μοσκοφίδου κέρδισε η γυναικεία ομάδα του Αστέρα! (εικόνες)

Η γυναικεία ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ επικράτησε με 2-1 της ομάδας της Καστοριάς σε αγώνα που διεξήχθη στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" για το πρωτάθλημα της Α' Εθνικής Γυναικών.

Στο πρώτο ημίχρονο τα κορίτσια του ΑΣΤΕΡΑ άνοιξαν το σκορ με έξυπνη απευθείας εκτέλεσε φάουλ της Figueiras στο 40ό λεπτό. 

Οι κιτρινομπλέ στο δεύτερο 45λεπτο ανέβασαν την απόδοσή τους και δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία. Στο 57' το πλασέ της Durkovic κόντραρε και η μπάλα έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι σε κόρνερ. Στο 64' μετά από μπαλιά της Μοσκοφίδου η Δρακωνάκη δεν κατάφερε να περάσει την αντίπαλο τερματοφύλακα. 

Στο 71' η Τζαφέρη έκανε την σέντρα και η Μοσκοφίδου την κεφαλιά, αλλά την μπάλα απέκρουσε η τερματοφύλακας της Καστοριάς στη δεξιά της γωνία. Στο 76' ο ΑΣΤΕΡΑΣ είχε διπλή ευκαιρία, αρχικά με την κεφαλιά της Durkovic μετά την σέντρα της Μοσκοφίδου και στη συνέχεια με το άστοχο σουτ της Γούλα. 

Στο 82' η Μοσκοφίδου πλάσαρε άστοχα, ενώ στο 85' την ίδια τύχη είχε και το πλασέ της Δρακωνάκη. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων η Μοσκοφίδου πλάσαρε εύστοχα την αντίπαλο τερματοφύλακα στο τετ α τετ πετυχαίνοντας το 2-0. Μάλιστα, ένα λεπτό αργότερα η σκόρερ είχε και σουτ στο δοκάρι. Οι φιλοξενούμενες μείωσαν στο τελικό 2-1 με πολύ όμορφη εκτέλεση φάουλ της Τζιάρα. 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Γρηγοριάδου, Μελισσού (78' Μιχαλοπούλου), Figueiras, Durkovic, Τζαφέρη, Καραγιάννη, Μοσκοφίδου, Δρακωνάκη, Γούλα, Ζιώγα, Φακίνου (31' Μπάσκα).

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...