Menu
RSS
Δευτέρα, 20/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Λευκή ισοπαλία για τις γυναίκες του Αστέρα! (vd)

Λευκή ισοπαλία για τις γυναίκες του Αστέρα! (vd)

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με την ομάδα Θεόνη Τρίκαλα 2011 Α.Ο. σε αγώνα που διεξήχθη στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α' Εθνικής Γυναικών.

Τα κορίτσια του ΑΣΤΕΡΑ είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και τις ευκαιρίες για να σκοράρουν, αλλά χωρίς να τα καταφέρουν. Από το 82' αγωνίστηκαν με 10 παίκτριες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα της Μελισσού.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΣΤΕΡΑΣ απείλησε σε τρεις περιπτώσεις. Στο 4ο λεπτό έχασε μεγάλη ευκαιρία με Mendoza και Μπάσκα που δεν κατάφεραν να σκοράρουν από κοντά. Στο 26' η κεφαλιά της Μπάσκα έφυγε άουτ και στο 37' το σουτ που επιχείρησε χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΣΤΕΡΑΣ απείλησε με μακρινά σουτ. Αλλά η τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων μπλόκαρε τα σουτ που επιχείρησαν η Δρκαωνάκη σε δύο περιπτώσεις, η Durkovic, η Φακίνου και η Καραγιάννη. 

Οι συμπαίκτριες της Τζαφέρη και της Γεωργαντζή ευχήθηκαν περαστικά στις δύο παίκτριες του ΑΣΤΕΡΑ πριν την έναρξη του αγώνα, για τους τραυματισμούς που αντιμετωπίζουν. Η Νεοφύτου έγινε αναγκαστική αλλαγή στο πρώτο ημίχρονο. 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Γρηγοριάδου, Νεοφύτου (33' Μοσκοφίδου), Μελισσού, Figueiras, Durkovic, Καραγιάννη, Μιχαλοπούλου, Γούλα, Mendoza, Φακίνου (85' Πάστρα), Μπάσκα (52' Δρακωνάκη)

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...