Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι αγώνες ταχύτητας αυτοκινήτων επιστρέφουν στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Τρίπολης!

Οι αγώνες ταχύτητας αυτοκινήτων επιστρέφουν στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Τρίπολης!

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας ζωντανεύει και πάλι και το 2024 είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν τρεις αγώνες. Το διήμερο 20 και 21 Απριλίου, η Τρίπολη θα έχει την τιμητική της, καθώς θα φιλοξενήσει τον πρώτο αγώνα του θεσμού. Ενώ ΚΑΙ ο τρίτος αγώνας της χρονιάς είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί και πάλι στην Τρίπολη το διήμερο 30 Νοεμβρίου - 1 Δεκεμβρίου.

Αξίζει να τονιστεί ότι τα προηγούμενα χρόνια είχε υπάρξει μία προεργασία από την πλευρά του δήμου Τρίπολης, σε συνεργασία με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και την Πολεμική Αεροπορία και σε συνδυασμό με την Ομοσπονδία που οργανώνει τους αγώνες.

Άλλωστε, είχε αναφερθεί και στο παρελθόν ο νυν Αντιδήμαρχος Βασίλης Κοττής για το πλάνο να επιστρέψουν οι αγώνες στην Τρίπολη. Πέρυσι, αυτό δεν κατέστη δυνατό και εκφράζεται η αισιοδοξία ότι φέτος δεν θα προκύψει κάποιο πρόβλημα και οι αγώνες θα γίνουν κανονικά!

Κάτι που αν συμβεί, βάζει ξανά την Τρίπολη στο χάρτη με τους αγώνες ταχύτητας και συνάμα θα φέρει πολλούς νέους επισκέπτες στην περιοχή μας.

Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr 

Programma Taxititas 2

 

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024 17:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Πόσα θα πληρώσει ο δήμος για να έρθουν βόλτα το Σαββατοκύριακο τους.αυτο θα πει σπατάλη και κατάχρηση και χρηματοδότηση σε αεροδρόμιο που δεν είναι δημοτικό.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...