Menu
RSS
Τετάρτη, 04/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Υποσχέσεις Άδωνι Γεωργιάδη σε Πτωχό για τα κενά σε νοσοκομεία και κέντρα υγείας

Υποσχέσεις Άδωνι Γεωργιάδη σε Πτωχό για τα κενά σε νοσοκομεία και κέντρα υγείας
Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη για ζητήματα και αιτήματα που αφορούν τη δημόσια υγεία στην Περιφέρεια Πελοποννήσου
Τον Υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, συνάντησε την Τετάρτη 17 Ιουλίου, στην Αθήνα, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Περιφερειάρχης παρέδωσε στον Υπουργό το πρόσφατο ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου, το οποίο περιλάμβανε σημαντικά ζητήματα και αιτήματα που αφορούν τη δημόσια υγεία στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Οι δύο άνδρες συζήτησαν εκτενώς για τα κενά που υπάρχουν στα κέντρα υγείας της Περιφέρειας και για τις αναγκαίες ενέργειες που πρέπει να γίνουν για την ανάπτυξη των υποδομών υγείας. Ο Περιφερειάρχης τόνισε τη σημασία της ενίσχυσης των υπηρεσιών υγείας στην περιοχή, ειδικά σε απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές.
Ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, διαβεβαίωσε ότι η Κυβέρνηση έχει ως βασική προτεραιότητα την αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας και ανακοίνωσε ότι σύντομα θα επισκεφθεί την Περιφέρεια Πελοποννήσου για να δει από κοντά τα ζητήματα και να συζητήσει με τους τοπικούς φορείς.
Η συνάντηση έκλεισε με αμοιβαίες δεσμεύσεις για συνεχή συνεργασία με στόχο τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

4 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024 18:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Κανείς δεν μπορεί να πει ψέματα όταν κοιτάει τον άλλο στα μάτια, έχει πει ο Πάολο Κοέλιο. Αυτοί το καταφέρνουν καθότι έχουν υποστεί γενετική τροποποίηση, δηλαδή είναι μεταλλαγμένοι.

  • GA/TA
    GA/TA Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024 18:29 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ " Υ Π Ο Σ Χ Ε Σ Ε Ι Σ "

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024 16:32 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΩΡΑ ΗΣΥΧΑΣΑΜΕ!!! ΦΕΡΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΝΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024 16:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Χάσου να χαθείς να χάνεσαι αληταρά φασίστα τηλεβιβλιοπώλη. Σκ@τ@ στα μούτρα σου και σκ@τ@ στα μούτρα όλων όσων ψηφίζουν εσένα και το κ@λοκόμμα σου. Μας έχετε εξαθλιώσει αλήτες

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...