Menu
RSS
Κυριακή, 29/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Άγιος Πέτρος Κυνουρίας | Σοβαρές ζημιές στο Ναό Αγίου Πέτρου και Παύλου

Άγιος Πέτρος Κυνουρίας | Σοβαρές ζημιές στο Ναό Αγίου Πέτρου και Παύλου
Δυστυχώς όπως βλέπετε και στην φωτογραφία οι Αγιογραφίες στον Ιερό της εκκλησίας μας έχουν καταστραφεί ολοσχερώς λόγω της υγρασίας. Η εικόνα που αντικρίζεις είναι αποκαρδιωτική, μια εκκλησία κόσμημα έχει αφεθεί στη μοίρα της.
Αρκετά χρόνια ακούμε από τους αρμόδιους υποσχέσεις για έργα επισκευής και συντήρησης αλλά από πράξεις δεν έχουμε δει τίποτα. Σε τρεις μέρες θα μαζευτούμε να πανηγυρίσουμε την εορτή των Αποστόλων Πέτρου και Παύλου και αναρωτιέμαι το εξής : αν δεν γίνει κάτι ΑΜΕΣΑ για την εκκλησία μας πόσα χρόνια ακόμη θα μπορούμε να μαζευόμαστε ;;;; Αν άμεσα δεν ξεκινήσουν οι εργασίες σε 2-3 χρόνια θα μπορούμε να μπαίνουμε στην εκκλησία ή θα είναι επικίνδυνο ;;; Πολύ φοβάμαι ότι αν όλοι δεν κάνουμε κάτι ΤΩΡΑ η ζημια στην εκκλησία θα είναι μη αναστρέψιμη . 
 
 

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2024 12:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ΠΕΤΡΟΣ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΤΑ ΜΑΝΟΥΑΛΙΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΕ !!!!!! ΑΛΙΜΟΝΟ ΜΑΣ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ! ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΙΣΤΡΙ Η .....................!!!!

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...