Menu
RSS
Σάββατο, 28/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Ενημέρωση της Κοινότητας Άστρους | "“Υγειονομική-Τοξική Βόμβα” από φυτοφάρμακα παραμένει στην καρδιά του Άστρους"

Ενημέρωση της Κοινότητας Άστρους | "“Υγειονομική-Τοξική Βόμβα” από φυτοφάρμακα παραμένει στην καρδιά του Άστρους"

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  ΝΟΜΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ                                                                                                                 Ά          

        ΔΗΜΟΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ

              ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΣΤΡΟΥΣ                                                                                                                                                    

 Άστρος 16/3/23   

  Aρ. Πρωτ:6

  Θέμα: Ενημέρωση των κατοίκων της Κοινότητας  Άστρους,  για τις ενέργειες που κάναμε, για την άμεση απομάκρυνση  εκτεθειμένων φυτοφαρμάκων ,.από ιδιοκτησία στο  κέντρο του Άστρους.

 Αγαπητοί συμπατριώτες και συμπατριώτισσες,

 Σάς ενημερώνουμε σήμερα, πως η  Κοινότητα Άστρους, δεν έχει δείξει καμία αδιαφορία όπως κάποιοι υποστηρίζουν, καθώς έχουμε ασχοληθεί πολύ σοβαρά από την πρώτη κιόλας ημέρα με το θέμα, κάνοντας καταγγελία στο Α.Τ Παρ. Άστρους ,την 1/3/2022, για να κινηθούν όλες οι διαδικασίες που απαιτούνται, για την άμεση απομάκρυνση της υγειονομικής τοξικής βόμβας των φυτοφαρμάκων , από το κέντρο του Άστρους.

 Στην συνέχεια, σε συνεργασία με τον κ. Δήμαρχο, έχουν σταλεί έγγραφα και είχαμε συνεχή επικοινωνία, με την υγειονομική υπηρεσία και την Περιφέρεια για άμεση απομάκρυνση των φυτοφαρμάκων, με τις δικές τους ενέργειες..

  Δυστυχώς παρά τις επανειλημμένες ενέργειες , η απάντηση που πήραμε ήταν, ότι επειδή είναι ιδιωτικός χώρος δεν μπορούν να παρέμβουν!

 Επειδή το σοβαρό αυτό θέμα της «Υγειονομικής τοξικής βόμβας» έχει επανειλημμένα δημοσιευθεί και από τον τοπικό ιστότοπο astros-kynourianews.gr ( δείτε εδώ) και έχω ερωτηθεί ως πρόεδρος της κοινότητας Άστρους, έχω πει ξεκάθαρα να επέμβει αμέσως ο εισαγγελέας. Αφού ενημέρωσα στην συνέχεια  τον δημότη που έκανε και την καταγγελία, για τις ενέργειές μας, στην συνέχεια υπέβαλε μήνυση ο ίδιος στην εισαγγελία για το θέμα, και αναμένουμε από την εισαγγελία να παρέμβει άμεσα.

 Κατόπιν των ενεργειών μας ,σας ενημερώνουμε  σήμερα, ότι έχει διαταχθεί προκαταρτική έρευνα από την αρμόδια εισαγγελέα και πλέον η υπόθεση βρίσκεται υπό δικαστική διεύρυνση και σύντομα αναμένουμε την επίλυση της.

Με εκτίμηση

Ο πρόεδρος της κοινότητας Άστρους

Κώστας Μπάρλας

https://koinotita-astrous.gr/

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...