Δήμος Βόρειας Κυνουρίας | Παραχωρεί ακίνητο στην ΚΤΥΠ για την ανέγερση του Νηπιαγωγείου Παραλίου Άστρους

Το Δημοτικό Συμβούλιο Βόρειας Κυνουρίας, με κατά πλειοψηφία απόφασή του, αναφέρει ότι ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας συναινεί για την προώθηση όλων των απαραίτητων διαδικασιών για την έκδοση οικοδομικής άδειας, για την ανέγερση του Νηπιαγωγείου Παραλίου Άστρους από την ΚΤΥΠ Α.Ε. (Πρόεδρος είναι ο Αρκάς Τίμος Κατσίπος).
Παραχωρεί δωρεάν και κατά πλήρες δικαίωμα χρήσης το εν λόγω ακίνητο, με σκοπό την υλοποίηση του έργου «Ανέγερση του Νηπιαγωγείου Παραλίου Άστρους».
Η παραχώρηση του οικοπέδου αφορά αποκλειστικά και μόνο τις εργασίες του ως άνω αναφερόμενου έργου.
Η διάρκεια της παραχώρησης ορίζεται για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται για τον παραπάνω σκοπό και ως την οριστική παραλαβή του έργου που εκτιμάται πως θα διαρκέσει δέκα (10) έτη .
Μετά την οριστική παραλαβή του έργου, το κόστος λειτουργίας και συντήρησης της σχολικής μονάδας θα αναλάβει ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας.
Εξουσιοδοτεί τον Δήμαρχο Βόρειας Κυνουρίας κ. Καμπύλη Γεώργιο του Δημητρίου, για την υπογραφή των απαραίτητων σχετικών εγγράφων.
Η απόφαησ λήφθηκε μειοψηφούντων των Δημοτικών Συμβούλων κ.κ. Μαντά Παναγιώτη, Γκαύρου Δημητρίου, Παπαγιαννόπουλου Αλέξανδρου και Λυτρίβη Γεωργίου.
Σχετικά Άρθρα
- Μονή Επάνω Χρέπας | Ο Μητροπολίτης Επιφάνιος τέλεσε τα Θυρανοιξια του Νέου Ιερού Παρεκκλησιού (εικόνες)
- Πούλιθρα | Με καραβάκια στο γραφικό παραθαλάσσιο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου! (εικόνες)
- Γιαννακούρας για τη συγκέντρωση στη Γορτυνία: "Αν και ζήτησα να μου δοθεί ο λόγος, δεν μου δόθηκε"
- Το ξεχωριστό έθιμο «Οι κουλούρες τ’ Αη Γιώργη» αναβίωσε στα Τρόπαια Γορτυνίας! (εικόνες)
- Στην αστυνομία αναμένεται να εμφανιστεί και να δώσει εξηγήσεις για την κροτίδα ο παιδικός φίλος του Άρη Μουγκοπέτρου (vd)