Menu
RSS
Κυριακή, 08/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στιγμές έντασης και διαπληκτισμοί στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης

Στιγμές έντασης και διαπληκτισμοί στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης

Δεν έλειψαν ούτε από αυτή την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης οι στιγμές έντασης και οι διαπληκτισμοί...

Διαβάστε παρακάτω ένα μέρος των όσων ειπώθηκαν κατά την συνεδρίαση:

Ο δημοτικός σύμβουλος Σωτήρης Παπαδητρίου σε τοποθέτηση του ανέφερε μεταξύ άλλων: "Δεν σας δίνει κανένας αυτή την δύναμη να είστε τόσο προκλητικά απαξιωτικοί προς εμάς. Μέχρι πριν γίνεται Δήμαρχος δεν είχατε πάρει θέση ευθύνης και θα μου πείτε πως εμένα με φτύνει ο κόσμος; Δεν το επιτρέπω! Κύριε Χατζόπουλε προχτές που χάζευα στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ κοιτάζω και βλέπω κανατε κάτι πληρωμές στην ΔΕΥΑΤ για το ΠΑΣΧΑ 2024. Βλέπω ένα ποσό συνολικό για εορταστικές ευχές 6.700 χωρίς το ΦΠΑ, υπήρχε και ένα δημιουργικο μέσα δηλαδή γύρω στις 5000 ευρώ χωρίς ΦΠΑ. Ο Δήμος Τρίπολης που έχει και εκδηλώσεις πλήρωσε στα ΜΜΕ περίπου 5.000 ευρώ", ενώ στην συνέχεια αναρωτήθηκε: "Τηρείται ημερολόγιο καθαρισμός δεξαμενών χωριών; Αν ναι μπορώ να το έχω;"

Ο Δήμαρχος Κώστας Τζιούμης απάντησε: "Ακούσαμε ένα ευχάριστο πολιτικό μανιφέστο από τον κ.Παπαδημητρίου. Αλαζονεία είναι από την μεριά σας να λέτε πως μια παράταξη που πήρε τέτοιο ποσοστό δεν έκανε τίποτα. Άρα κοροιδεύτηκαν οι πολίτες; Οι πολίτες εξορισμού όταν ψηφίζουν έχουν πάντα δίκιο. Αυτό είναι ο πυρήνας της δημοκρατίας", ενώ πρόσθεσε: "Όταν αναλάβαμε να υπενθυμίσω πως υπήρχε το Μεγαβούνι και ο Άγιος Βλάσης, αυτή ήταν η λύση στα απορρίμματα της παράταξης του ήταν αντιδήμαρχος ο κ.Παπαδημητρίου. Νομίζετε. πως ξεχνάμε τι γινόταν. Η πολιτική σας ανάλυση δεν με αφορά καθόλου. Υπάρχουν συγκεκριμένα προβλήματα των πολιτών που τρέχουν και πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε. Πρέπει να επικεντρωθούμε στο σήμερα και το αύριο και να αφήσουμε το παρελθόν", ενώ πρόσθεσε: "Στο επόμενο συμβούλιο θα σας φέρω τα πάντα, τι έχει δοθεί από την ΔΕΥΑΤ για τα ΜΜΕ και συγκριτικά νούμερα με το παρελθόν".

Ο κ.Παπαδάτος απαντώντας στα όσα ειπώθηκαν περι μιας φωτογραφίας που υπονοεί πως φορτηγό ιδιοκτησίας Παπαδάου βρίσκεται κοντά σε γεώτρυση Ψεύδη και ανακρίβειες προς το πρόσωπο μου. Έχω προσφύγει στην δικαιοσύνη και έχω κάνει μήνυση στην κυρία αυτή. Εγώ πράγματι φορτώνω από γεώτρυση συγκεκριμένου ιδιώτη και είναι μάρτυρας. Από ιδιωτική γεώτρυση φορτώνω. Έχω κάνει μήνυση!

"Λέτε πως ήταν κοντά σε γεώτρυση τι σημαίνει αυτό; Αν εσείς περάσετε έξω από την τράπεζα και την κέψουν για παράδειγμα τι θα πούμε οτι κλεψατε εσείς;", δήλωσε ο Δήμαρχος, ενώ συμπλήρωσε: "κ.Σμυρνιώτη έχετε ευθύνη. Έχετε έναν σύμβουλο που δεν ξέρει τι γίνεται.

Ο κ.Αγγελάκος ρώτησε: "Μπορεί να φορτώνει απο ιδιωτική γεώτρυση; Χρειάζεται άδεια".

"Εχουμε καταντήσει το δημοτικό συμβούλιο χειρότερο απο καφενείο. Κάποιοι σύμβουλοι έιναι εντεταλμένοι να υποβιβάζουν το συμβούλιο", δήλωσε ο Αντιδήμαρχος κ.Χασάπης.

"Αν θέλουμε να υπάρχει στοιχειώδης σοβαρότητα δεν μπορούμε ελαφρά την καρδία να πετάμε μια κατηγορία για τον οποιονδήποτε. Υπάρχει μια φωτογραφία και τι αποδεικνύει; Το πιο εύκολο είναι να πετάμε φωτοβολίδες, δεν είναι η ουσία αυτή", τόνισε με την σειρά του ο Δήμαρχος.

Ο Αντιδήμαρχος κ.Λαγός είπε: "Δεν είναι δυνατόν κ.Παπαδημητρίου. Εσείς κάποτε εξυπηρετούσατε τις χήρες και τα ορφανά και ο κόσμος σας επιβράβευσε γι αυτά. Δεν μπορείτε να λέτε κάτι απλά από μια φωτογραφία".

Ο κ.Χατζόπουλος απαντώντας στα όσα ειπώθηκαν για την ΔΕΥΑΤ είπε μεταξύ άλλων: "'Εχουν καθαριστεί από εξωτερικό συνεργάτη λόφ ω φότου εργασίας εκτός από τις μεγάλες που γίνονται από την ΔΕΥΑΤ. Η ΔΕΥΑΤ στέλνει ευχές και μέσα παό τις ευχές επικοινωνεί και πράγματα όπως η εξοικονόμηση νερού. Ισως φτάσουμε σε σημείο να μπουν και πρόστιμα όταν το νερό ύδρευσης χρησιμοποιείται ως νερό άρδευσης".

Ακολούθησε μια συζήτηση για την ανάγκη εξοικονόμησης νερού με τον Δήμαρχο να αναφέρει χαρακτηριστικά απαντώντας στον κ.Αγγελάκο: "Στο τέλος θα πείτε, πως για την λειψυδρία φταίει ο δήμαρχος".

Ακολούθησαν στιγμές έντασης με αφορμή ερώτηση του κ.Αγγελάκου για ενεργειακά πιστοποιητικά με ατάκες όπως "λέτε μπαρούφες", "παραλογίζεστε", "το κάνατε καφενείο εδώ μέσα" κτλ.

"Το να πετάτε λάσπη στον ανεμιστήρα έχει τελειώσει! Δεν θα γίνει καφενείο εδώ μέσα επειδή το θέλετε δυο άνθρωποι", δήλωσε ο Δήμαρχος.

Ο δημοτικός σύμβουκλος κ.Ηλίας Κουρος ανέφερε πως υπάρχουν υπάλληλοι και υπηρεσίες από τις οποίες μπορούν οι δημοτικοί σύμβουλοι να ζητούν τα όποια στοιχεία θέλουν.

 www.drt915.gr 

2 σχόλια

  • Νίκος
    Νίκος Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024 14:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Για τις αναθέσεις με τα υπερβολικά ποσά για μηνύματα και διαφημίσεις γαργάρα το έκανε ο δήμαρχος. Πέταξε την μπάλα στην εξέδρα και άλλαξε θέματα. Μα και φυσικά μοιράζοντας αυτά τα χρήματα στα ΜΜΕ κατάφερε να ξεγελάσει τον κόσμο ότι δήθεν κάνει έργα τα οποία τα βλέπουμε μόνο στα χαρτιά και όχι στην πράξη. Για αυτό και η αλαζονεία του δημάρχου αυξάνεται συχεχώς. Το ότι κοροιδεψε τον κόσμο μία φορά δε σημαίνει ότι μπορεί να το κάνει πάντα. Η πόλη μαραζώνει καθημερινά και αυτό φαίνεται όσα δελτία τύπου και να βγάλει...

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024 06:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Έκτακτη Είδηση!
    Αποχώρησε ο Σώτος απο το ΔΣ!Γυρίστε όλοι από τις παραλίες και όσοι δεν πήρατε ακόμη άδεια,να την αναβαλετε!
    Η πατρίδα κινδυνεύει από αποσταθεροποίηση στον δήμο Τρίπολης!
    χαχαχα...

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...