Menu
RSS
Σάββατο, 05/10/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Μήνυση και αγωγή κατά Σμυρνιώτη καταθέτει ο Τζιούμης – «Για τους φουσκωμένους λογαριασμούς, θα τα πεις στον Εισαγγελέα» - "Να πάτε όπου θέλετε"!

Μήνυση και αγωγή κατά Σμυρνιώτη καταθέτει ο Τζιούμης – «Για τους φουσκωμένους λογαριασμούς, θα τα πεις στον Εισαγγελέα» - "Να πάτε όπου θέλετε"!

Μεγάλη ένταση επικράτησε από την πρώτη στιγμή στο δημοτικό συμβούλιο.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης απευθύνθηκε στον Γιάννη Σμυρνιώτη, με αφορμή δελτίο τύπου της παράταξής του και είπε ότι «το δελτίο τύπου καταλήγει ότι «Θα πληρωθεί από «φίλους» που σε κάποια ανάθεση «φούσκωσαν» το λογαριασμό για να καλύψουν τα έξοδα της εκδήλωσης αυτής;». Θέλω να μου πει ο κ. Σμυρνιώτης από πού προκύπτει. Ή θα ανακαλέσει και θα ζητήσει συγνώμη ή αύριο το πρωί θα του κατατεθεί μήνυση και αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση».

Ο Γιάννης Σμυρνιώτης είπε ότι «τα εισαγωγικά μπήκαν διότι οφείλετε να εξηγήσετε. Πρέπει να μας πείτε τι εκδήλωση είναι αύτη, της δημοτικής αρχής ή της παράταξής σας; Έφυγε ένα εμαιλ από το γραφείο του δήμου. Αν είναι του δήμου, να μας πείτε από πού πληρώθηκε. Αν θέλετε να κάνετε αγωγή, πολύ ευχαρίστως να κάνετε. Κανένα πρόβλημα. Οφείλετε να μας πείτε πως πληρώθηκε αυτή η εκδήλωση από τη στιγμή που καλούσατε από το εμαιλ του δήμου».

Ο Δήμαρχος απάντησε ότι «είπα στο δημοτικό συμβούλιο ότι είναι απολογισμός της δημοτικής αρχής και του δημάρχου και πληρώθηκε από την τσέπη μου. Έχετε κάνει εσείς φίλους και φουσκώματα λογαριασμών;».

«Αν είναι εκδήλωση του δήμου, να κάνετε δωρεά στο δήμο και να πληρωθούν από εκεί. Φάσκεις και αντιφάσκεις» είπε στη συνέχεια ο κ. Σμυρνιώτης προς τον Δήμαρχο, ενώ σε άλλο σημείο είπε ότι "εγώ εμμένω και πηγαίντε όπου θέλετε."

«Να μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Δεν πλήρωσε ο δήμος ούτε μία δραχμή. Αυτά θα τα πεις στον εισαγγελέα.» απάντησε ο κ. Τζιούμης.

 

Δείτε παρακάτω όλη τη συζήτηση που έγινε στο δημοτικό σύμβούλιο από τα live της Δημοτικής Ραδιοφωνίας.

6 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 26 Απριλίου 2023 02:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε Τσιουμη σε ξέρουν όλοι πως δεν κερνάς ούτε νερό θα μας πεις πως πλήρωσες και την εκδήλωση απο την τσέπη σου ! Ποιον κοροϊδεύεις ; Καφέ πίνεις στο πλαστικό απο τον καφετζή απο του Ματζαγρά και σε πιάνει τρέμουλο !!!!

  • Τ.
    Τ. Τρίτη, 25 Απριλίου 2023 23:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιάννη τι να πρωτοθυμηθώ. Ήσουν Δήμαρχος κάποτε.

  • Κούλα
    Κούλα Τρίτη, 25 Απριλίου 2023 23:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Κύριε Σμυρνιώτη ξέρετε εσείς από κριτική. Αυτό κάνετε συνεχώς. Σας βλέπουμε.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 25 Απριλίου 2023 22:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Κωστας έχει φίκους Γιάννη ! 20.000 για το φεστιβάλ της Ελένης δε μπορούσε να βρει ένα φίλο να τα πληρωσει

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 25 Απριλίου 2023 21:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι ζόρι τράβηξε ο δήμαρχος, πωπωπωωω φαντάσου μέχρι τις εκλογές

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 25 Απριλίου 2023 21:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Κουβαρντάς ο Κωστίκας!!!!
    Κωστίκα μου ήρθε ο λογαριασμός της ΔΕΥΑΤ λίγο παραφουσκωμένος να στο στείλω αύριο με mail να μου το πληρώσεις άντε και εγώ θα σου ανάψω μια λαμπάδα ίσα με το μπόι σου!!!!!
    Εσύ βρε Γιάννη από την άλλη τι θες και τα αναδεύεις;

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...