Menu
RSS
Κυριακή, 29/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Σμυρνιώτης στη ΔΡΤ 91,5: “Η Τρίπολη έχει χαθεί από τον χάρτη – Αντιστρόφως ανάλογο με τις φωτογραφίες το έργο Τζιούμη”

Σμυρνιώτης στη ΔΡΤ 91,5: “Η Τρίπολη έχει χαθεί από τον χάρτη – Αντιστρόφως ανάλογο με τις φωτογραφίες το έργο Τζιούμη”

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και την εκπομπή “Επί της ουσίας” μίλησε ο πρώην Δήμαρχος και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου κ.Γιάννης Σμυρνιώτης.

Αρχικά μίλησε για την καταγγελία πολίτη αναφορικά με την λειτουργία του δημοτικού κοιμητηρίου (για τον τρόπο χορήγησης των χώρων ταφής) “Περιμένω τουλάχιστον να αντιμετωπίζονται όλοι το ίδιο. Μέσα από αυτή την ιστορία φαίνεται, πως κάτι συμβαίνει”, υπογράμμισε.

“Ο κ.Τζιούμης λέει ότι τα έργα προχωρούν με ικανοποιητικό βαθμό. Ρώτησα λοιπόν αν προχωρά με ικανοποιητικό βαθμό η πλατεία Αγίου Βασιλείου”, ανέφερε στην συνέχεια, ενώ παρέθεσε και στοιχεία που αφορούσαν στη νυν Δημοτική Αρχή αλλά και στα χρόνια της δικής του θητείας ως Δήμαρχος.

Παράλληλα δήλωσε: “Υπάρχουν έργα που έχουν ξεκινήσει το 2019 και το 2019 – όταν δεν υπήρχαν προβλήματα – και ακόμα καρκινοβατούν, Κάποια στιγμή πρέπει να σοβαρευτούμε. Καταλαβαίνω την αγωνία Τζιούμη, πως τελειώνει ο χρόνος και το έργο θα είναι αντιστρόφως ανάλογο των φωτογραφιών”.

Ακόμα σχολίασε για τα Χριστούγεννα και τις εκδηλώσεις – κόστους 160.000 ευρώ, πως αυτό το ποσό θα πρέπει να έχει αντίκτυπο στην τοπική οικονομία και να φέρει κόσμο, καθώς όπως είπε “η Τρίπολη έχει χαθεί από τον χάρτη”.

Τέλος δήλωσε: “Υπάρχει μια σωρεία μικροέργων τα οποία πιθανόν να εξυπηρετούν συγκεκριμένες ανάγκες, ίσως και ψιλορουσφετάκια. Εκείνο το Μερκοβούνι νωρίς το θυμηθήκαν”, τόνισε.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη:

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...