Menu
RSS
Πέμπτη, 19/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η "Τελευταία Πράξη" έριξε αυλαία - Στο Μαλλιαροπούλειο η Κατερίνα Καμπανέλλη

Η "Τελευταία Πράξη" έριξε αυλαία - Στο Μαλλιαροπούλειο η Κατερίνα Καμπανέλλη
Το Σάββατο βράδυ, σε ένα κατάμεστο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο, η "Τελευταία Πράξη" έριξε αυλαία.
Την τελευταία μας παράσταση τίμησε με την παρουσία της η κόρη του συγγραφέα, η κ. Κατερίνα Καμπανέλλη με την οποία μας συνδέουν διαχρονικοί δεσμοί βαθιάς φιλίας και ειλικρινούς σεβασμού, εκτίμησης και αγάπης.
Μετά το πέρας της παράστασης η κ. Καμπανέλλη δήλωσε:
"Ευχαριστώ θερμά για την πρόσκληση. Με την Ομάδα οι σχέσεις μας κρατούν πολλά χρόνια και η εκτίμησή μου για αυτήν είναι μεγάλη, όπως ήταν και του πατέρα μου. Πάντα συγκινούμαι όταν βλέπω δουλειές αυτής της ομάδας γιατί θεωρώ ό,τι είναι - και το λέω ειλικρινά, μέσα από την καρδιά μου αυτό - η καλύτερη ερασιτεχνική θεατρική ομάδα αυτής της χώρας. Δεν είναι καθόλου εύκολο να είσαι ερασιτέχνης ηθοποιός, δεν είναι εύκολο να είσαι μέλος μιας ερασιτεχνικής ομάδας, αλλά πιστεύω πως και η ψυχή της ομάδας αυτής, η κ. Δάλκου, αλλά και όλα τα παιδιά της ομάδας, επειδή έχουν συνέπεια, σοβαρότητα, υπευθυνότητα αλλά και αμέριστη αγάπη για το θέατρο, βγάζουν πάντα εξαιρετικές δουλειές."
Τα συγκινητικά και άκρως τιμητικά λόγια της κ. Καμπανέλλη, μας γεμίζουν δύναμη και ευθύνη για να συνεχίσουμε την 38χρονη πορεία μας και την ευχαριστούμε από καρδιάς.
Ευχαριστούμε επίσης θερμά τον Δήμο Τρίπολης (Δήμος Τρίπολης) και τον δήμαρχο κ. Κώστα Τζιούμη (Κώστας Τζιούμης - Δήμαρχος Τρίπολης), που επίσης μας τίμησε με την παρουσία του, για την παραχώρηση του Μαλλιαροπουλείου Θεάτρου στην Ομάδα μας.
Πολλές και ολόθερμες ευχαριστίες οφείλουμε στους θεατές μας, που συνέρρευσαν στο θέατρο για 8 βράδια στηρίζοντας ακόμη μια θεατρική μας απόπειρα. Δίχως αυτούς οι προσπάθειές μας δεν έχουν αντίκρυσμα.
Τέλος, όπως πάντα, το πιο μεγάλο ευχαριστώ είναι για τα μέλη μας, για όλους όσοι ενεπλάκησαν σε αυτήν την παραγωγή, δίνοντας για ακόμη μια φορά χρόνο και κόπο προκειμένου να έρθει εις πέρας και αυτή η παράσταση.
Ένα ακόμη ταξίδι, που ξεκίνησε τον περασμένο Μάιο, έφτασε στο τέλος του... Σας αποχαιρετούμε γελαστοί, με τα λόγια του Οδυσσέα, όπως τα μεταφέρει ο Κλέων στον υπόλοιπο θίασο, στην τέταρτη εικόνα του έργου:
"οι ηθοποιοί λοιπόν, είναι οι πιο τυχεροί άνθρωποι στον κόσμο... Μπορούν να ξαναζούν σε κάθε παράσταση, αυτό που ζήσανε στην προηγούμενη... Στη ζωή ο,τι κάνεις μόλις γίνει πάει, έφυγε... και το μόνο που μένει είναι η αμφιβολία αν έγινε έτσι, ή αλλιώς ή και καθόλου..."
Ραντεβού στα επόμενα!
Να είστε όλοι καλά!

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...