Menu
RSS
Δευτέρα, 30/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Η Επιτροπή Διαχείρισης Προγράμματος Leader ΣΣ ΚΑΠ 2023-2027

Η Επιτροπή Διαχείρισης Προγράμματος Leader ΣΣ ΚΑΠ 2023-2027

 

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024, στα γραφεία της Αναπτυξιακής Πάρνωνα στο Λεωνίδιο Αρκαδίας, η 1η συνεδρίαση για τη συγκρότηση σε σώμα της Επιτροπής Διαχείρισης Προγράμματος (ΕΔΠ) LEADER ΣΣ ΚΑΠ 2023-2027 της Αναπτυξιακής Πάρνωνα Α.Ε. Α.Ο.Τ.Α.

Στη συνεδρίαση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας κ. Εμμανουήλ Δολιανίτης πρόεδρος της Εταιρείας, ο κ. Μαρίνης Μπερέτσος, Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας, ο κ. Σπυρίδων Φλώρος εκπρόσωπος του Εμπορικού Συλλόγου Σπάρτης, ο κ. Κωνσταντίνος Μαυρομιχάλης, εκπρόσωπος του Δήμου Μονεμβασίας, ο κ. Ανάργυρος Βερδήλος, εκπρόσωπος της ΑΜΚΕ «Αναβίωση Βαμβακούς - Vamvakou Revival», ο κ. Γεώργιος Ντόκος, εκπρόσωπος της Κ.Α.Σ.Ο.Α. ΔΑΝΑΟΣ-Αγροτική Εταιρική Σύμπραξη Α.Ε., ο κ. Νικόλαος Βλάμης, αναπληρωτής εκπρόσωπος του Σωματείου «Αρχείον Τσακωνιάς», ο κ. Ιωάννης Λιβανός, εκπρόσωπος του Πολιτιστικού & Εξωραϊστικού Συλλόγου Αγίου Νικολάου Βοιών και η κ. Μαρία Μπούζιου, Συντονίστρια του Τοπικού Προγράμματος LEADER.

Η Επιτροπή Διαχείρισης Προγράμματος (ΕΔΠ) αποτελεί το όργανο λήψης αποφάσεων για τη διαχείριση και εφαρμογή των τοπικών προγραμμάτων. Αποτελείται από εκπροσώπους δημόσιων και ιδιωτικών τοπικών κοινωνικοοικονομικών/περιβαλλοντικών συμφερόντων, καμία ενιαία ομάδα συμφερόντων δεν αντιπροσωπεύει ποσοστό άνω του 49% των δικαιωμάτων ψήφου, έχουν προταθεί μέσω της «από κάτω προς τα επάνω» προσέγγισης ως προϊόν διαβούλευσης με τους αντιπροσωπευτικούς φορείς της περιοχής και τον τοπικό πληθυσμό, ενώ συμμετέχει σε αυτή μία γυναίκα και ένας νέος.

Η συζήτηση εξελίχθηκε παραγωγικά, καθώς πραγματοποιήθηκε ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων, αποκομίζοντας χρήσιμα συμπεράσματα και ολοκληρώθηκε ανταλλάσσοντας αμοιβαίες δεσμεύσεις, μεταξύ των εμπλεκόμενων μερών, για αγαστή συνεργασία με στόχο την αποτελεσματική υλοποίηση της τοπικής αναπτυξιακής στρατηγικής.

Ορίστηκαν: Πρόεδρος ο κ. Σπυρίδων Φλώρος, Αντιπρόεδρος ο κ. Κωνσταντίνος Μαυρομιχάλης και Γραμματέας ο κ. Ιωάννης Λιβανός.

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...