Menu
RSS
Πέμπτη, 19/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νικολάου: "Εμείς από αυτή την παρωδία αποφασίσαμε να απέχουμε… Αφήνουμε την Περιφερειακή Αρχή του κ. Πτωχού να την κρίνει ο κόσμος"!

Νικολάου: "Εμείς από αυτή την παρωδία αποφασίσαμε να απέχουμε… Αφήνουμε την Περιφερειακή Αρχή του κ. Πτωχού να την κρίνει ο κόσμος"!
Την 30/8/2024 στην Περιφερειακή Επιτροπή Περιβάλλοντος και Χωροταξίας, στην οποία είμαι τακτικό μέλος, η Περιφερειακή Αρχή του κ.Πτωχού έφερε προς συζήτηση και έκφραση γνώμης την Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του νέου Ειδικού Χωροταξικού Πλαισίου για τον Τουρισμό.
Ένα εξαιρετικά σημαντικό θέμα που αφορά την ανάπτυξη του τουρισμού και την διαχείριση αυτού, με γνώμονα την διασφάλιση της προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος και της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.
Σύσσωμοι οι περιφερειακοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης ζητήσαμε λόγω της σοβαρότητας του θέματος να παραπεμφθεί προς συζήτηση η Μελέτη στο Περιφερειακό Συμβούλιο προκειμένου να παρουσιαστούν αναλυτικά τα στοιχεία της μελέτης και να παρακολουθήσουν οι πολίτες της Πελοποννήσου μέσω Διαδικτύου αυτό το σημαντικό θέμα, η διαβούλευση της οποίας τελειώνει στις 15/9/2024.
Η Περιφερειακή Αρχή αρνήθηκε να το παραπέμψει στο ΠεΣυ και υπερψήφισε τη Μελέτη, ενώ εγώ εξέφρασα αρνητική γνώμη επ’αυτής, όπως και οι λοιποί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης.
Εν συνέχεια μαζέψαμε υπογραφές ως αντιπολίτευση και καταθέσαμε σχετικό αίτημα προκειμένου να έρθει το θέμα στο ΠεΣυ. ως ορίζει ο κανονισμός λειτουργίας αυτού.
Και εκεί αρχίζει το θέατρο του παραλόγου…
Η Περιφερειακή Αρχή του κ.Πτωχού κάνει δεκτό το αίτημά μας, συγκαλεί ΠεΣυ χθες [12/9/2024], αλλά, για πρώτη φορά την παρούσα θητεία, μόνο με τηλεδιάσκεψη και όχι δια ζώσης όπως προβλέπεται και όπως συνηθιζόταν μέχρι χθες! Και το κάνει αυτό «τιμωρητικά» , κατά παρέκκλιση του προτύπου κανονισμού, συνεχίζοντας να υποβαθμίζει το θέμα αλλά και το κύρος του ΠεΣυ.
Πέραν λοιπόν από την παραβίαση του κανονισμού, σκεφτείτε, να μιλούν 45 περιφερειακοί σύμβουλοι με τηλεδιάσκεψη και οι πολίτες να παρακολουθούν! Να παρακολουθούν τι; Ποιον να πρώτο ακούνε;
Μάλλον θέλουν κάτι να κρύψουν!
Μάλλον φοβούνται να αντιμετωπίσουν τα «λάθη» τους!
Εμείς από αυτή την παρωδία αποφασίσαμε να απέχουμε…
Αφήνουμε την Περιφερειακή Αρχή του κ.Πτωχού να την κρίνει ο κόσμος!
Γιάννης Νικολάου
Περιφερειακός Σύμβουλος με την παράταξη Πελοπόννησος-Αφετηρία Ζωής με επικεφαλής τον Δημήτρη Κουτσούλη

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2024 16:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάντα ουσιαστικός και σοβαρός ο κύριος Νικολάου

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...