Menu
RSS
Σάββατο, 26/10/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Γιαννόπουλος: "Από το 2011 έχει κριθεί επικίνδυνο τμήμα του σχολικού συγκροτήματος Λεωνιδίου και δεν έχει παρθεί κανένα μέτρο"!

Γιαννόπουλος: "Από το 2011 έχει κριθεί επικίνδυνο τμήμα του σχολικού συγκροτήματος Λεωνιδίου και δεν έχει παρθεί κανένα μέτρο"!

Στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου, το μέλος της Διοίκησης της ΕΛΜΕ Αρκαδίας, Ανδρέας Γιαννόπουλος αναφέρθηκε σε μεγάλα και σοβαρά κτιριακά προβλήματα σε σχολεία της Αρκαδίας, δίνοντας έμφαση στο σχολικό συγκρότημα του Λεωνιδίου που κομμάτι του έχει κριθεί επικίνδυνο από το 2011 χωρίς μέχρι σήμερα να έχει παρθεί κανένα μέτρο είτε για την κατεδάφιση, είτε με τη στήριξή του. 

Μίλησε επίσης για προβλήματα στο συγκρότημα του ΕΠΑΛ Τρίπολης και έκρουσε  των κώδωνα του κινδύνου στους αρμόδιους επισημαίνοντας ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα τους για καλύτερες συνθήκες παιδείας.

 

Περισσότερα, διαβάστε και δείτε εδώ. 

1 σχόλιο

  • Γιώργος
    Γιώργος Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2024 23:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Μα δεν υπάρχουν χρήματα στο κράτος, λέει η κυβέρνηση. Εχει έκτακτα έξοδα με φρεγάτες στην Ερυθρά Θάλασσα, οπλικά συστήματα σε Οκρανία, Ισραήλ, στρατιωτικές μονάδες σε 15 χώρες στον κόσμο... Που να βρει χρήματα για τα Σχολεία, τα Νοσοκομεία, τους μισθούς... Μα, όλα από την κυβέρνηση να τα περιμένουμε...

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...