Menu
RSS
Σάββατο, 05/10/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Melitzazz Λεωνιδίου | "Πλημμύρισαν" με κόσμο οι δρόμοι το Σάββατο - Μοναδικός Μυστακίδης, μουσική για όλους και παιδικά παιχνίδια!

Melitzazz Λεωνιδίου | "Πλημμύρισαν" με κόσμο οι δρόμοι το Σάββατο - Μοναδικός Μυστακίδης, μουσική για όλους και παιδικά παιχνίδια!

Κοσμοσυρροή από επισκέπτες το βράδυ του Σαββάτου στο Μελιτζάζζ Λεωνιδίου.

Ο κόσμος επισκέφθηκε την περιοχή για να απολαύσει τις εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί για το Φεστιβάλ.

Το απόγευμα μικροί και μεγάλοι είδαν παιδικό παιχνίδι με τις Στρίγκλες «Με πανί, σχοινί, κορδέλα, κούκλα φτιάχνω… Έλα!».
Ένα βιωματικό κουκλοθεατρικό παιχνίδι και κατασκευή κούκλας, στην πλατεία της Φάμπρικας Πολιτισμού Piazza Martano.

Την ίδια ώρα, η εκδήλωση “Είμαστε καμωμένοι από ουρανό - Γιώργος Σαραντάρης” στο Παλαιό Γυμνάσιο.
Έγινε συζήτηση για την προσωπικότητα και το έργο του ποιητή και διανοούμενου Γιώργου Σαραντάρη. Συμμετείχαν οι Γιώργος Παπαθανασόπουλος (δημοσιογράφος, συγγραφέας), Βασίλης Ρούβαλης (εκδότης, συγγραφέας).
Συντόνισε η δημοσιογράφος Κυριακή Μπεϊόγλου.


Τα βλέμματα και τα χειροκροτήματα κέρδισε ο Δημήτρης Μυστακίδης ου διασκέυασε και εαντέλεσε με τον δικό του τρόπο ρεμπέτικα τραγούδια που κυκλοφόρησαν και παίχτηκαν ζωντανά μόνο στην Αμερική, με την ιδιαίτερη
τεχνική της «τσιμπητής» κιθάρας και τα παιξίματα των Γιώργου Κατσαρού, Κώστα Δούσα και Κώστα Μπέζου.


Λίγο αργότερα, συναυλία Blues Fathers & The Swingers. Το συγκρότημα διέτεξε τα αμερικανικά blues σε όλο τους το φάσμα, από τα blues των αρχών του 20ού αιώνα, τα
blues της Νέας Ορλεάνης, τα swing των δεκαετιών ’30 και ’40 του Μεσοπολέμου, τα early jazz του D. Ellington και της E. Fitzgerald, τα Chicago blues (1940-1970) και τα jazz-blues της Νέας Υόρκης, μέχρι τα βρετανικά blues των ’60s και την πιο rock εκδοχή τους, J.J. Cale, Eric Clapton, Ten Years After, Rory Gallagher, Tom Waits.

Τέλος, ο DJ & παραγωγός Rezo, resident DJ των Dybbuk και Bolivar, στα decks με ονόματα-θρύλους της House σκηνής: Dennis Ferrer, Guy Gerber, Damian Lazarus, Oxia.
Με ρυθμικές και χορευτικές μουσικές μετέτρεψε τον κεντρικό δρόμο του Λεωνιδίου σε ένα μεγάλο υπαίθριο bar

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...