Menu
RSS
Κυριακή, 15/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Επίτιμος δημότης Μεγαλόπολης ο σπουδαίος Βασίλης Παπακωνσταντίνου! (vd)

Επίτιμος δημότης Μεγαλόπολης ο σπουδαίος Βασίλης Παπακωνσταντίνου! (vd)
Το πολιτιστικό καλοκαίρι του Δήμου Μεγαλόπολης έκλεισε με μια από τις μεγαλύτερες συναυλίες. Ο αιώνιος έφηβος Βασίλης Παπακωνσταντίνου , ο δικός μας Βασίλης από το χωριό Βάστα Μεγαλόπολης, έδωσε ρεσιτάλ την Παρασκευή 30 Αυγούστου στην κεντρική πλατεία της πόλης μας.
Είχαμε χρόνια να δούμε τόσο κόσμο στη Μεγαλόπολη αφού η πλατεία και οι δρόμοι της Μεγαλόπολης γέμισαν από χιλιάδες κόσμο που απόλαυσαν τις μοναδικές ερμηνείες του Βασίλη Παπακωνσταντίνου.
Το Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαλόπολης ανακήρυξε τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου επίτιμο δημότη της πόλης μας και του πρόσφερα ως Δήμαρχος Μεγαλόπολης μαζί με τον πρόεδρο της κοινότητας Βάστα αναμνηστική πλακέτα με το Αρχαίο Θέατρο Μεγαλόπολης, ζητώντας του μόλις ολοκληρωθούν οι εργασίες της αναστήλωσής του να γίνει η πρώτη συναυλία μέσα στο θέατρο, πρόταση που ο τραγουδιστής αποδέχθηκε αμέσως με χαρά.
Τον ευχαριστώ ιδιαίτερα για αυτή την μοναδική βραδιά που πρόσφερε στην πόλη μας. Ευχαριστώ επίσης όλους όσους συμμετείχαν και βοήθησαν στην οργάνωση , τους αντιδημάρχους και τους υπάλληλους του Δήμου.
Βασίλη όπως είπες και εσύ … Καλή αντάμωση!!!
Κωνσταντίνος Μιχόπουλος
Δήμαρχος Μεγαλόπολης

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...