Menu
RSS
Δευτέρα, 16/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μεγαλόπολη | Φωτιά στην επιχείρηση του πρώην Δημάρχου Κώστα Μιχόπουλου

Μεγαλόπολη | Φωτιά στην επιχείρηση του πρώην Δημάρχου Κώστα Μιχόπουλου

Φωτιά ξέσπασε από άγνωστη αιτία στην επιχείριση του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης και πρώην Δημάρχου Κώστα Μιχόπουλου στη Μεγαλόπολη. Η φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι, σήμερα, Πέμπτη 12 Ιανουαρίου,  και ευτυχώς δεν πήρε διαστάσεις χάρη στην άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής.

Δείτε και το σχετικό δελτίο τύπου της ΠΥ Μεγαλόπολης

Σήμερα την 12-01-2023 και περί ώρα Ω/15:40 η Υπηρεσία μας κλήθηκε τηλεφωνικά προκειμένου να μεταβεί για κατάσβεση αστικής πυρκαγιάς, συγκεκριμένα σε ισόγειο κατάστημα τριώροφης κτιριακής εγκατάστασης με υπόγειο χώρο, στην συμβολή των οδών Π. Κεφάλα αρ. 32 & Παπαφλέσσα – αρ. 63 – Μεγαλόπολη, Δήμου Μεγαλόπολης Νομού Αρκαδίας.

Κατά την άφιξή μας στον τόπο του συμβάντος διαπιστώθηκε ότι η πυρκαγιά είχε εκδηλωθεί εντός του ισόγειου χώρου του εν λόγω καταστήματος από την οποία καίγονταν ιδιαιτέρως εύφλεκτα υλικά (χρώματα, ηλεκτρολογικές καλωδιώσεις και λοιπά αντικείμενα). Η Π.Υ. Μεγαλόπολης μετέβηκε στον τόπο του συμβάντος με έξι (6) πυροσβεστικά οχήματα και δώδεκα (12) πυροσβεστικούς υπαλλήλους, με επικεφαλής τον Διοικητή της Υπηρεσίας, κατασβήνοντας την πυρκαγιά και περιορίζοντάς μόνο σε μικρό χώρο του καταστήματος, με αποτέλεσμα να αποφευχθεί ο κίνδυνος περαιτέρω επέκτασής της, τόσο στους υπόλοιπους χώρους της τριώροφης κτιριακής εγκατάστασης, όσο και σε παρακείμενες ιδιοκτησίες.

Για τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. Μεγαλόπολης.

Ο Διοικητής Χρήστος Π. Μπουντούρης Αντιπύραρχος

Πηγή: https://www.drt915.gr

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...