Menu
RSS
Δευτέρα, 08/07/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ανοίγει το υδροθεραπευτήριο των ιαματικών λουτρών στην Ηραία Γορτυνίας

Ανοίγει το υδροθεραπευτήριο των ιαματικών λουτρών στην Ηραία Γορτυνίας

Ο Δήμος Γορτυνίας σας καλεί στον αγιασμό και την τελετή έναρξης του υδροθεραπευτηρίου των ιαματικών λουτρών στην Ηραία Γορτυνίας,
την Τρίτη 9 Ιουλίου στις 9 το βράδυ.

Το σύγχρονο ανακαινισμένο και πιστοποιημένο Υδροθεραπευτήριο
θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στο κοινό όλες τις ημέρες μέχρι και τα τέλη Οκτωβρίου και λειτουργεί υπό την ευθύνη του Δήμου Γορτυνίας.

Διαθέτει υποδομή για φιλοξενία εκατοντάδων επισκεπτών και με άριστη ποιότητα υπηρεσιών. Ο ανακαινισμένος χώρος τους διαθέτει 20 υπερπολυτελείς καμπίνες, με 20 μπανιέρες, εκ των οποίων οι τρεις είναι
για υδρομασάζ.

Σε σημαντικό κέντρο ιαματικού τουρισμού έχουν αναδειχθεί τα τελευταία χρόνια τα Λουτρά Ηραίας καθώς οι ιαματικές πηγές θεωρούνται από τις σημαντικότερες στην επικράτεια και προσελκύουν κάθε χρόνο χιλιάδες επισκέπτες.

Οι ιαματικές πηγές των Λουτρών είναι θειούχες και με εξαιρετική ποιότητα νερών, γνωστές για τη θεραπευτική τους αξία από την αρχαιότητα και ειδικότερα κατά τη ρωμαϊκή περίοδο.

Τα θειούχα νερά των πηγών θεωρούνται ενδεδειγμένα ιατρικά, με αποδεδειγμένες θεραπευτικές ιδιότητες, για αρθρίτιδες, ρευματισμούς, γυναικολογικά προβλήματα, αυχενικά σύνδρομα, προβλήματα του κυκλοφοριακού και νευρικού συστήματος και ιδιαίτερα για προβλήματα ήπατος και χολής.

ΥΔΡΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΛΟΥΤΡΩΝ ΗΡΑΙΑΣ: τηλ. 27970 25000

 

Εκ του Δήμου Γορτυνίας

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...