Menu
RSS
Τρίτη, 01/10/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Γορτυνία - Αντιδράσεις για τη μείωση των εκπροσώπων στο Σύνδεσμο Μεθυδρίου – «Παίζουμε τον ρόλο του φτωχού συγγενή με τα δικά μας νερά»!

Γορτυνία - Αντιδράσεις για τη μείωση των εκπροσώπων στο Σύνδεσμο Μεθυδρίου – «Παίζουμε τον ρόλο του φτωχού συγγενή με τα δικά μας νερά»!

Σε ορισμό εκπροσώπου, με τον αναπληρωτή του, του Δήμου Γορτυνίας στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Δήμων Τρίπολης και Γορτυνίας Υδάτινων Έργων Μεθυδρίου προχώρησε το δημοτικό συμβούλιο Γορτυνίας.

Ο κ. Σταύρος Δημάκος διαμαρτυρήθηκε έντονα για την αλλαγή συσχετισμών στο Σύνδεσμο εις βάρος της Γορτυνίας και υπέρ του Δήμου Τρίπολης (6 η Τρίπολη και 1 η Γορτυνία). «Όλη η Τρίπολη υδρεύεται από το Μεθύδριο». Ζήτησε να διαβαστεί ένα συμφωνητικό από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου. Ένα συμφωνητικό του 1988. Ο κ. Δημάκος είπε ότι «καλούμαστε να παίξουμε το ρόλο του πτωχού συγγενή. Υδρεύουμε όλη την Τρίπολη και άλλοι θα ελέγξουν τα δικά μας νερά. Να πάω να κάνω τι; Τι θα διεκδικήσουμε; Η αναλογία των εκπροσώπων άλλαξε, το νερό που στέλνουμε άλλαξε;».

Απολογισμός έργων έκανε ο κ. Τρυφωνόπουλος, λέγοντας ότι με τα νέα δεδομένα δεν θα ξαναδεί Προεδρία η Γορτυνία στο Σύνδεσμο Μεθυδρίου.

Ο Δήμαρχος κ. Κούλης είπε ότι συγκυριακά λόγω της απλής αναλογικής πήρε την Προεδρία του Συνδέσου η Γορτυνία και πως όλα αυτά τα σημαντικά έργα τα υλοποίησε μελετητικά η ΔΕΥΑΤ. «Η εκπροσώπηση είναι καθαρά θέμα Νόμου. Είναι μονόδρομος η διαδικασία» τόνισε και είπε ότι δεν απεμπολούμε κανένα δικαίωμα μας.

Εν τέλει, εκπρόσωπος ορίστηκε ο κ. Δημάκος με αναπληρωτή τον κ. Καρπούζο.

Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr

3 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2024 08:50 Σύνδεσμος σχολίου

    ΡΕ ΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΨΑΛΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΓΙΟ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ ΠΡΟΣΕΞΕ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2024 19:57 Σύνδεσμος σχολίου

    19:07 Φά' το αγγούρι τώρα και καμώσου

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2024 19:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Μη ζορίζεστε κούλη ήθελε η γορτυνία
    για να χασκογελάει όταν ανεβαίνει στο ψαλτήρι με το σοβαραοφανή ύφος του .Κατά τα άλλα για σοβαρά θέματα ο δήμαρχος μόνο εξυπνάδες.

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...