Menu
RSS
Πέμπτη, 19/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Φωνάζουν στο Βελημάχι για τον πάνω δρόμο του χωριού: "Σπάμε λάστιχα, γίνονται ατυχήματα, δεν μπορούμε με ασφάλεια να πάμε σπίτια μας"

Φωνάζουν στο Βελημάχι για τον πάνω δρόμο του χωριού: "Σπάμε λάστιχα, γίνονται ατυχήματα, δεν μπορούμε με ασφάλεια να πάμε σπίτια μας"
Ενημέρωση για το αίτημα των κατοίκων (προς το Δήμο Γορτυνίας) για την ασφαλτόστρωση του πάνω δρόμου της ΤΚ Βελημαχίου (περιμετρικής ή περιφερειακής οδού, πάνω από τον κεντρικό δρόμο).
Έχει πολλές ζημιές κ δεν μπορούμε πλέον να περάσουμε με ασφάλεια και να πάμε σπίτια μας (σπάμε λάστιχα, αναρτήσεις.. γίνονται ατυχήματα). Είναι ανάγκη να φτιαχτεί κ να μπουν και τα φώτα στο δρόμο γιατί εξυπηρετεί τα 50 σπίτια και πιο πολλοί κάτοικοι μένουν και περνούν (ιδίως το καλοκαίρι έρχονται όλοι). Επίσης περνούν συχνά οι μανάβης, φούρνος, .. απορριμματοφόρα.
Οι προηγ. Δημ Αρχές επί Η. Αποσκίτη και Γ. Γιαννόπουλου (αλλά και εκ μέρους των κατοίκων κ του συλλόγου), είχαν κάνει μέρη τσιμεντόστρωσης κ ασφάλτου, αλλά είναι πλέον απαραίτητη η συντήρησή του. Αναμένουμε να γίνει η σχετική αυτοψία και μελέτη από το Δήμο.
Παρακαλούμε όμως κε Δήμαρχε τουλάχιστον για τα δύο δύσκολα σημεία: τις κατηφόρες προς του Γιώργα Θωμά και από τον Αι Γιάννη, στου Βασίλη (Μπάμπη) Δασκαλόπουλου) πιο κάτω που έχουν διαλυθεί, να γίνουν άμεσα επισκευές για να περνάμε.
Με μια επίσκεψη θα τα διαπιστώσετε!

Κώστας Θωμάς (στην ομάδα Βελημάχι Αρκαδίας)

velimaxi

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...