Menu
RSS
Πέμπτη, 19/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ράφτη Γορτυνίας | Αγιασμός στον ανακαινισμένο χώρο του ιατρείου (εικόνες)

Ράφτη Γορτυνίας | Αγιασμός στον ανακαινισμένο χώρο του ιατρείου (εικόνες)

Με μεγάλη συγκίνηση πραγματοποιήθηκε εχθές η τελετή του αγιασμού του ανακαινισμένου χώρου του ιατρείου, με τα αποκαλυπτήρια της μαρμάρινης πλάκας δωρεάς εις μνήμην του Ιωάννου Ντάβου (Πάλλα), πατέρα του δωρητή μας Παναγιώτη (Peter) Ι. Ντάβου. Όλο το χωριό αλλά και φίλοι από διπλανά χωριά παρευρέθηκαν στην τελετή για να τιμήσουμε όλοι μαζί τον δωρητή μας, για την προσφορά του στο χωριό μας, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή που εξυπηρετείτε από το ιατρείο μας.

Ο πρόεδρος του συλλόγου απένειμε στον Παναγιώτη Ι. Ντάβο μια αναμνηστική πλακέτα εκ μέρους όλου του Δ.Σ.. Του ευχόμαστε να έχει υγεία με την οικογένειά του, να επισκέπτονται όποτε μπορούν το χωριό μας και τον ευχαριστούμε ολόψυχα για την άψογη συνεργασία που είχαμε, για την εμπιστοσύνη του και την εκτίμηση του στην προσπάθεια μας.

Η ολοκλήρωση αυτού του έργου είναι η απόδειξη ότι όταν υπάρχει θέληση, αγάπη και κοινός σκοπός σε μία ομάδα ανθρώπων με υγιή συνεργασία μπορούν να γίνουν σπουδαία έργα.

Ευχαριστούμε πολύ και για την παρουσία τους στην εκδήλωση τον πρωτοπρεσβύτερο πατέρα Γεώργιο Τσίτουρα , τον διευθυντή του Κ.Υ. Δημητσάνας Βασίλη Βαρδιάμπαση, τον πρόεδρο του χωριού Γεώργιο Μητρόπουλο αλλά και όλους όσους παρευρέθηκαν.

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...