Menu
RSS
Δευτέρα, 24/02/2025
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Η απάντηση Κούλη για την αποχή της αντιπολίτευσης: "Νόμιμες οι τηλεδιασκέψεις. Θα ελεγχθεί όλοι και όσοι δεν είναι συνεπείς, θα πάνε σπίτι τους"!

Η απάντηση Κούλη για την αποχή της αντιπολίτευσης: "Νόμιμες οι τηλεδιασκέψεις. Θα ελεγχθεί όλοι και όσοι δεν είναι συνεπείς, θα πάνε σπίτι τους"!

Με 15 παρόντες και χωρίς να υπάρχει απαρτία δεν ξεκίνησε η συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Γορτυνίας.

Οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης δεν συμμετέχουν στη συνεδρίαση ζητώντας τα επόμενα συμβούλια να γίνονται δια ζώσης.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ κ. Χριστόπουλος είπε ότι η επιστολή είναι ανυπόγραφη, παρά μόνο τα ονόματα των παρατάξεων. «Δεν ξέρω αν είναι σε γνώση όλων των συμβούλων της αντιπολίτευσης» είπε και προσέθεσε ότι δεν θα σχολιάσει την επιστολή. «Είναι σε ισχύ ο τρόπος της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου με τηλεδιάσκεψη. Δεν έχω καμία γραπτή ενημέρωση ότι έχει παύσει να ισχύει αυτό. Να μας στείλουν την εγκύκλιο του Υπουργείου που προβλέπει αυτό που ισχυρίζονται οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης.»

Με τη σειρά του, ο Δήμαρχος Γορτυνίας κ. Στάθης Κούλης είπε: «Την επιστολή αυτή στάλθηκε από το προσωπικό email του κ. Γιαννόπουλου που προφανώς έχει συντονίσει αυτή την ιστορία. Το θράσος του πλεονάζει. Δεν περίμενα κάτι διαφορετικό από έναν άνθρωπο  που έχει αποδείξει ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει και το μόνο που κατάφερε είναι το μπάχαλο στην πολιτική του διαδρομή. Μας εγκαλούν ότι παραβαίνουμε το νόμο. Το Προεδρικό Διάταγμα και οι εγκύκλιοι που ισχύουν ακόμα αναφέρουν σαφώς ότι τα συλλογικά όργανα συνέρχονται δια περιφοράς. Ότι η αντιπολίτευση θέλει μόνο δια ζώσης, αυτό το ρυθμίζει ο νομοθέτης. Δεν βλέπω τα ονόματα τους στην επιστολή, αν όμως συμμετέχουν, είναι να απορεί κανείς. Άνθρωποι που είναι αφανισμένοι από το δημοτικό συμβούλιο να συνυπογράφουν επιστολής υποβάθμισης του δημοτικού συμβουλίου. Τους αφήνω στην κρίση των συμπολιτών μας. Δεν είναι μόνο υποκριτική, αλλά και επικίνδυνη η στάση ορισμένων. Δεν μπορεί κάποιοι ενώ ψηφίστηκαν, να είναι εξαφανισμένοι τόσο καιρό και τώρα να έρχονται να μας καταγγέλλουν.

Όταν ο Νόμος επέβαλλε τη δυνατότητα να γίνονται δια ζώσης συνεδριάσεις, οι συνάδελφοι των αντιπολιτεύσεων δεν ήρθε κανείς στην πρώτη σύγκληση. Η υποκρισία πλεονάζει και περισσεύει.

Θα ελεγχθεί πλήρως ποιος είναι συνεπής στα καθήκοντά τους και όσοι δεν είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους, να πάνε σπίτι τους.

Δεν πρόκειται να παρακαλέσουμε κανέναν. Θα υπάρξει νέα πρόσκληση για νέα σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου.»

«Είναι απαράδεκτη η στάση τους και δεν έχουν συν ειδοποιήσει την ευθύνη τους απέναντι στο Γορτυνιακό λαό. Ο κόσμος έχει κρίση και θα τους κρίνει αναλόγως» είπε η Πέννυ Μπέτσα.

Ο Θανάσης Τρυφωνόπουλος είπε ότι πρέπει να ζητήσουμε και τις υπογραφών δημοτικών συμβούλων για να ισχύει αυτό.

Ο Απόστολος Αποστολόπουλος είπε ότι είναι καθαρά προσχηματικοί οι λόγοι της αποχής. «Κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας. Μάλλον, βολεύει καλύτερη η τηλεδιάσκεψη για πολλούς λόγους. Δεν είναι όμως παράνομη η συνεδρίαση.  Να καταγγελθεί η συμπεριφορά των συναδέλφων».

«Ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες τους για την αποχή από τα συμβούλια» είπε ο κ. Καττής.

Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr 

6 σχόλια

  • Σακης
    Σακης Τετάρτη, 05 Απριλίου 2023 22:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Κουλη έχεις αρχίσει και ανησυχείς η μου φαίνεται?

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 04 Απριλίου 2023 23:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Κάποιοι νέοι έχουν καβαλήσει το καλάμι εκεί στην δημοτική αρχή του Κούλη. Λίγος σεβασμός σε ανθρώπους μεγαλύτερους και εμπειρότερους δεν βλάπτει. Αλλά πλέει όλη η παρατάξη στα πελάγη της αλαζονίας της εξουσίας. Που να καταλάβουν από δημοκρατία και σεβασμό στις υπόλοιπες παρατάξεις; Τις απειλούν κιόλας που ζητάνε το αυτονόητο.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 04 Απριλίου 2023 23:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Προχωρά Δήμαρχε και στην Βυτινα είναι σίγουρη η πρώτη θέση εκεί θα κάνουμε το γλέντι!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 04 Απριλίου 2023 21:32 Σύνδεσμος σχολίου

    ΦΑΕ ΣΤΑΘΗ ΚΑΜΙΑ ΓΟΥΡΝΟΠΟΥΛΑ... ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΒΥΤΙΝΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ. ΑΠΑΤΟΣ ΘΑ ΠΑΣ

  • ΝΟΗΜΩΝ ΓΟΡΤΥΝΙΟΣ
    ΝΟΗΜΩΝ ΓΟΡΤΥΝΙΟΣ Τρίτη, 04 Απριλίου 2023 19:49 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΟΣΟ ΑΝΟΗΤΟΙ...
    ΟΙ ΚΥΑ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ
    ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ. ΟΧΙ ΤΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ.
    ΜΗΝ ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΓΟΡΤΥΝΙΩΝ
    ΣΑΣ ΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΙ.

  • Δημότης Γορτυνίας
    Δημότης Γορτυνίας Τρίτη, 04 Απριλίου 2023 19:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Προχωρά Δυνατά Αρχηγέ !
    Αποτελείωσε τους !!!

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...