Menu
RSS
Παρασκευή, 20/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στη Βυτίνα ο πρώην Υπουργός Παρασκευάς Αυγερινός!

Στη Βυτίνα ο πρώην Υπουργός Παρασκευάς Αυγερινός!

Ένα από τα ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ και πρώην Υπουργός, ο Παρασκευάς Αυγερινός, με καταγωγή από την Αλωνίσταινα επισκέφθηκε αυτές τις γιορτινές ημέρες τη Βυτίνα.

Εκεί είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ από τη Μεσσηνία, Νάντια Γιαννακοπούλου. Η ίδια σημειώνει ... "Η καλύτερη έκπληξη στην Βυτίνα και λίγο πριν επιστρέψουμε στην Αθήνα ήταν η συνάντηση μου με τον Παρασκευα Αυγερινό, ένα απο τα πιο σημαντικά ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ που άφησε το αποτύπωμα του στη δημιουργία του ΕΣΥ και σε κορυφαίες μεταρρυθμίσεις αλλά κυρίως έναν υπέροχο άνθρωπο, έναν ευπατρίδη της πολιτικής, που ξεχώρισε με το ήθος του και την διακριτή του άποψη πάντα.

Έναν άνθρωπο που με τιμά απο την πρώτη στιγμή που μπήκα στην πολιτική με την φιλία του, τις συμβουλές του, τη στήριξη του. Τον τιμώ και τον σέβομαι απεριόριστα."

3 σχόλια

  • ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ
    ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ Δευτέρα, 02 Ιανουαρίου 2023 21:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Παρασκευά, θέλω να πιστεύω ότι ήταν..... αναπόφευκτο.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 02 Ιανουαρίου 2023 18:31 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΧ ΒΡΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΤΗΝ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ - ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΛΟΒΕΡΔΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ -ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ? ΑΧ ΒΡΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΚΡΙΜΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 02 Ιανουαρίου 2023 16:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Ναι, δίκιο έχεις, όλοι εσείς του ΘΑΣΟΚ αφήσατε το αποτύπωμά σας στο χρέος της χώρας. Δικό σας δημιούργημα είναι η χρεοκοπία της Ελλάδας, έσκασε στα χέρια του Καραμανλή και απογειώθηκε στη διακυβέρνηση του "λεφτά υπάρχουν" ΓΑΠ, του ανισόρροπου ποδηλάτη και κωπηλάτη

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...