Menu
RSS
Πέμπτη, 18/06/2026
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
kalimera728

Άδωνις Γεωργιάδης: "Ο Τσίπρας θα τους καθαρίσει όλους στον ΣΥΡΙΖΑ σαν αυγά, ο Ανδρουλάκης έχει τελειώσει"

Άδωνις Γεωργιάδης: "Ο Τσίπρας θα τους καθαρίσει όλους στον ΣΥΡΙΖΑ σαν αυγά, ο Ανδρουλάκης έχει τελειώσει"
Για τον Αλέξη Τσίπρα και το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ, τον Νίκο Ανδρουλάκη που «έχει τελειώσει» και την Άννα Διαμαντοπούλου για την οποία είπε ότι «είναι πολύ αργά πια για δάκρυα», μίλησε το πρωί της Πέμπτης ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Όπως είπε στο Action24, «ο Τσίπρας που είναι Μακιαβέλι έστησε από την αρχή αυτή την ιστορία, ποτέ δεν έφυγε από τον ΣΥΡΙΖΑ, παραμέρισε τους άφησε να σκοτωθούν, έτρωγε τον έναν μετά τον άλλο. Μου κάνει εντύπωση πώς παρουσιάστηκε ως τρομακτική επιτυχία το 15% στις δημοσκοπήσεις, θυμίζω ότι ο Κασσελάκης πήρε 15,6% στις ευρωεκλογές. Γιατί για τον Κασσελάκη ήταν οικτρή αποτυχία και τον έφαγαν στο μπουζουξίδικο αλλά επιτυχία για τον Τσίπρα;»
 
«Ο Τσίπρας θα τους καθαρίσει όλους σαν αυγά, από αυτούς που βλέπετε, τα 3/4 δεν θα τα πάρει, άντε να πάρει το πολύ ΓεροβασίληΦάμελλοΖαχαριάδη γιατί αν πάρει πολλούς θα γίνει ΣΥΡΙΖΑ και θα ξαναπατώσει. Οι περισσότεροι είναι πολιτικά μελλοθάνατοι γιατί δεν μπορούν να μπουν στη Βουλή χωρίς τον Τσίπρα. Όταν γίνουν εκλογές τελειώνει η για Νίκο ΠαππάΡένα ΔούρουΠαύλο Πολάκη. Όλοι αυτοί δεν θα ξαναβγούν» πρόσθεσε στο πλαίσιο αυτό.
 
Με αφορμή, δε, την κόντρα Διαμαντοπούλου-Δούκα στο ΠΑΣΟΚ, ο υπουργός Υγείας και αντιπρόεδρος της ΝΔ είπε για την πρώην υπουργό «την πάτησε. Στο κόμμα που βρίσκεται στο πρόσφατο συνέδριο πέρασε η γραμμή Δούκα που ζήτησε να πάρουν απόφαση ότι δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να συνεργαστούν με τη ΝΔ. Ενώ διέψευδαν στα κανάλια την πρόταση Δούκα, αυτή πέρασε. Τώρα θέλω να πω στην αγαπητή Άννα Διαμαντοπούλου ότι είναι πολύ αργά πια για δάκρυα γιατί δεν μπορεί να πει κάτι εφόσον το συνέδριο πήρε την απόφαση ότι δεν συνεργάζομαι με τον Μητσοτάκη. Αυτά έπρεπε να τα πει πριν το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ»

 
Όσον αφορά, τέλος, τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη, εκτίμησε ότι «έχει τελειώσει πολιτικά. Δύο δρόμους έχει η ζωή για τον κ. Ανδρουλάκη: ή θα τον φάνε προ των εκλογών οι δικοί του, αν πέσει κάτω από το 10 θα γίνει σκοτωμός εκεί. Δύσκολο όμως να γίνει προ εκλογών γιατί έχει προσφάτως επανεκλεγεί και θα θεωρηθεί αποστασία. Μόλις χάσει τις εκλογές, όμως, και βγει 3ος-4ος θα τον φάνε την ημέρα εκείνη. Αυτά είναι στην πολιτική αλφαβήτα».

«Δεν την γλιτώνει γιατί έχασε την ευκαιρία. Του έδωσε η ζωή μια ευκαιρία να γίνει από το πουθενά αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και είχε 2,5 χρόνια να περάσει πάνω από το 20%. Αν πέρναγε πάνω από το 20%, δε θα μπορούσε ο Τσίπρας να κάνει κόμμα. Αυτός πήρε το κόμμα στο 13% και έμεινε ως αξιωματική αντιπολίτευση στο 13% είναι αυτό που έλεγε ο Γερουλάνος για κολλημένη βελόνα» κατέληξε ο Άδωνις Γεωργιάδης για τον Νίκο Ανδρουλάκη.

 
Όσον αφορά την υπόθεση της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου, ο κ. Γεωργιάδης είπε «θεωρώ αδιανόητο ποινική καταδίκη πολιτικού γιατί έστειλε μειλ ως πολιτικός για εκλογές. Ίσως πρέπει η κυβέρνηση να αναλάβει νομοθετική πρωτοβουλία για τους πολιτικούς και τέτοια πολιτικά σφάλματα να μην υπάρχουν ποινικές κυρώσεις. Είναι αδικημένη αυτή τη στιγμή η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου».

3 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2026 18:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Κοίτα τα μαύρα σου τα χάλια ρε φασιστοκούραδο. Πήγαινε να εγκαινιάσεις τίποτα νέες πτέρυγες και νέα μηχανήματα σε νοσοκομεία με ξένα λεφτά από δωρητές και να τα παρουσιάζεις ως έργα δικά σου. Ξέρεις εσύ. Πολιτικό κατακάθι

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2026 17:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Το ευχάριστο για εμάς είναι ότι θα καθαρίσει σάν αυγά καί τό κόμμα σου. Ήδη είναι αξιωματική αντιπολίτευση, με το καλημέρα. Ελπίζουμε να πάψουμε να σε ακούμε κάθε μέρα να τσιριζεις, να φανατιζεις καί νά διχάζεις τόν κόσμο.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2026 14:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Είπε ο πολιτικός ογκόλιθος καί τράβηξε να εγκαινιάσει κάποια σκάλα σε κάποιο νοσοκομείο με καμμιά 50αρια κανάλια να ακολουθούν καί νά εξυμνούν το έργο τού αξεπέραστου υπουργαρα...ρε στον παράδεισο τού Μητσοτάκη έκανε.... παιχνίδι ο Μακάριος Λαζαρίδης με μαϊμού πτυχίο καί θά κωλωσει ο Σπύρος Γεωργιάδης;;; Καμμία τύχη αυτή η χώρα δυστυχώς περνάει τίς πιο επικίνδυνες φάσεις της.

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...