Menu
RSS
Δευτέρα, 16/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δούκας: "Μπορείς να φανταστείς την Ελλάδα χωρίς ΠΑΣΟΚ;"

Δούκας: "Μπορείς να φανταστείς την Ελλάδα χωρίς ΠΑΣΟΚ;"

Με το ερώτημα για το εάν «μπορείς να φανταστείς την Ελλάδα, χωρίς ΠΑΣΟΚ» ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος και δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας έδωσε στη δημοσιότητα σποτ για την υποψηφιότητά του,

Όπως αναφέρει ο Χάρης Δούκας, «το ΠΑΣΟΚ γεννήθηκε για τα δύσκολα. Ένα μεγάλο λαϊκό κίνηµα το οποίο χάραζε και οφείλει να χαράζει πολιτικές που δίνουν διέξοδο και ελπίδα στους πολλούς».

«Χρειάζεται πρώτα να δώσουμε δύναμη στο ΠΑΣΟΚ»

Προσθέτει ότι πρέπει «να δημιουργήσουμε μια μεγάλη παράταξη ανοιχτή στην κοινωνία, βαθιά δημοκρατική στο εσωτερικό της, διαφανή στη λειτουργία της, με θεσμικά όργανα που λειτουργούν. Με τα μέλη μας να έχουν λόγο στις αποφάσεις».

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ τονίζει πως «τώρα ήρθε η ώρα να ενώσουμε δυνάμεις και να κάνουμε το πρώτο βήµα, για να δώσουµε ξανά στο ΠΑΣΟΚ αυτόνοµη και πλειοψηφική, νέα ορµή», ενώ καταληκτικά επισημαίνει ότι «τώρα ήρθε η ώρα της υπέρβασης και της νίκης».

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Χάρης Δούκας και το σποτ που έδωσε στη δημοσιότητα:

«Μπορείς να φανταστείς την Ελλάδα, χωρίς ΠΑΣΟΚ;

Το ΠΑΣΟΚ γεννήθηκε για τα δύσκολα. Ένα μεγάλο λαϊκό κίνηµα το οποίο χάραζε και οφείλει να χαράζει πολιτικές που δίνουν διέξοδο και ελπίδα στους πολλούς.

Έτσι πορευτήκαμε ιστορικά και μας εµπιστεύτηκαν οι Έλληνες.

Σήμερα, 50 χρόνια μετά την ίδρυσή μας, όλα αυτά για τα οποία αγωνιστήκαμε, η κοινωνική δικαιοσύνη, η ποιοτική δημόσια υγεία και παιδεία, η κοινωνική κινητικότητα, κινδυνεύουν από μία κυβέρνηση που έχει στρατηγικό σχέδιο να μοιράζει πολλά στους λίγους και λίγα στους πολλούς.

Είναι χρέος μας, να υπερασπιστούμε και να ενισχύσουμε αυτά τα κεκτημένα. Να δημιουργήσουμε ένα Κίνημα πλειοψηφικό στην κοινωνία. Με όραμα και σχέδιο για τη χώρα, που θα έχει στο επίκεντρο τους ανθρώπους, όχι τις αγορές. Γιατί για εμάς η Ελλάδα δεν ανήκει στους λίγους αλλά σε όλους!

Για να κερδίσουμε όμως την εµπιστοσύνη της πλειοψηφίας των Ελλήνων, χρειάζεται πρώτα να δώσουμε δύναμη στο ΠΑΣΟΚ.

Να δημιουργήσουμε μια μεγάλη παράταξη ανοιχτή στην κοινωνία, βαθιά δημοκρατική στο εσωτερικό της, διαφανή στη λειτουργία της, με θεσμικά όργανα που λειτουργούν. Με τα μέλη μας να έχουν λόγο στις αποφάσεις.

Με ένα νέο μοντέλο ηγεσίας, μακριά από αρχηγικές και αυταρχικές αντιλήψεις και συμπεριφορές.

Τώρα ήρθε η ώρα να ενώσουμε δυνάμεις και να κάνουμε το πρώτο βήµα, για να δώσουµε ξανά στο ΠΑΣΟΚ αυτόνοµη και πλειοψηφική, νέα ορµή!

Τώρα ήρθε η ώρα της υπέρβασης και της νίκης!».

10 σχόλια

  • Et in Arcadia ego...
    Et in Arcadia ego... Τρίτη, 27 Αυγούστου 2024 19:13 Σύνδεσμος σχολίου

    18:31 ευχαριστώ, είμαι έτσι κι αλλιώς " καλυμμένος ". Το γράφω άλλωστε ότι είναι ρητορικά, ως προς εμένα, τα ερωτήματα. Δίνω το βήμα και την " πάσα " στον υποψήφιο αρχηγό και τα στελέχη του κόμματος να εκθέσουν τις απόψεις τους. Εγώ δεν έχω ψευδαισθήσεις ή αυταπάτες. Έχω τη δική μου άποψη, πολιτική ταυτότητα και κοσμοθεωρία, γενικότερα... Τραπεζίτης και ( τοπικός ) ευεργέτης με τις " πλάτες " του δημοσίου γίνομαι και εγώ και εσύ και ο καθένας μας... Μεγαλύτεροι κρατικοδίαιτοι από τους εκπροσώπους του μεγάλου κεφαλαίου, που πολύ συχνά είναι και ιδιοκτήτες ΠΑΕ ώστε να έχουν το λαϊκό έρεισμα και την " ασπίδα " των οπαδών τους δεν υφίστανται... Με τις " ευλογίες " και την στήριξη και του ΠΑ. ΣΟ. Κ., εκτός των άλλων, γίνονται όλα αυτά...

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 27 Αυγούστου 2024 19:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Οχι.Δεν μπορώ να φανταστώ την Ελλάδα χωρίς ΠΑΣΟΚ και Νεα Δημοκρατία,οι οποιοι ναχουν πληρωσει τα χρεη τους....

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 27 Αυγούστου 2024 18:31 Σύνδεσμος σχολίου

    17:07 Θα σου λύσω εγώ την απορία. Το ΠΑΣΟΚ είναι ένα πολύ μεγάλο σοσια-ληστικό κόμμα. Μαζί με τη Νεα Δικτατορία έχουν καταληστεύσει και χρωστάνε το μισό προϋπολογισμό του ελληνικού κράτους. Σε κάλυψα;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 27 Αυγούστου 2024 18:26 Σύνδεσμος σχολίου

    17:58 Με τέτοια ευγενική φρασεολογία, δεξιός να υποθέσω;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 27 Αυγούστου 2024 17:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Βρε τριμπούρδελο τι βίντεο έβγαλες που δεν μπορείς να μιλήσεις. Μάλλον κάποιον ξέχασες να αναφέρεις. Άντε απο εδώ !!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 27 Αυγούστου 2024 17:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Μεγάλη φαντασία έχετε όλοι σας

  • Et in Arcadia ego...
    Et in Arcadia ego... Τρίτη, 27 Αυγούστου 2024 17:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Κι εγώ θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες σχολιαστές. Ναι μπορώ να τη φανταστώ, τη χώρα μας, χωρίς ΠΑ. Σ. ΟΚ., διότι την έζησα αρκετά με ΠΑ. ΣΟ. Κ. Αυτό δεν σημαίνει πως με ενδιαφέρει να διαλυθεί αλλά να αντιταχθώ στην πολιτική του που αποδεδειγμένα αποβαίνει σε βάρος των απλών ανθρώπων και των λαϊκών στρωμάτων, στα οποία ανήκω, γεννήθηκα και μεγάλωσα εντός τους άλλωστε. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη. Και με την ευκαιρία θα θέσω δύο ερωτήματα στον κ. Δούκα και τους " συν αυτώ ". 1. Είναι το ΠΑ. ΣΟ. Κ. σοσιαλιστικό κόμμα; Διότι ως τέτοιο ουδέποτε θα ψήφιζε, στη βουλή των Ελλήνων, τη συμφωνία συγχώνευσης Attica Bank - Παγκρήτιας Τράπεζας, χρησιμοποιώντας τα χρήματα του ελληνικού λαού προς όφελος ιδιωτών μεγάλο - επιχειρηματιών, μέσω του Τ. Χ. Σ. ( Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας ), ώστε " αναίμακτα " και με χαμηλό ρίσκο και πενιχρό κόστος να πάρουν τον έλεγχο της νέας τράπεζας. Το πρώτο ερώτημα είναι ρητορικό προφανώς. Και 2. Το ΠΑ
    ΣΟ. Κ. έχει φανταστεί την ύπαρξή του, την παρουσία και την πολιτική του οντότητα χωρίς την Ελλάδα και τους Έλληνες ( και γενικότερα όλους τους εργαζομένους που ζουν και προσφέρουν στην πατρίδα μας ) ;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 27 Αυγούστου 2024 14:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Μια χαρά μπορώ να φανταστώ την Ελλάδα όχι μόνο χωρίς ΠΑΣΟΚ, αλλά και χωρίς Ν.Δ. Τόσα χρόνια που κυβερνάνε αυτά τα δύο κόμματα έφεραν τη χώρα μας στο χείλος του γκρεμού σε οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο. Να χαθούν, να διαλυθούν λοιπόν για να αναπνεύσει ο τόπος καθώς και οι κληρονόμοι αρχηγοί τους, (οικογενειοκρατίες). Αυτό είναι φασισμός και όχι δημοκρατία. Ο Πετρόμπεης Μαυρομιχάλης, πρώτος διδάξας της οικογενειοκρατίας είχε πει : "Εγώ και την μαγκούρα μου να στείλω στη Μάνη, θα εκλεγεί βουλευτής". Τόσα χρόνια μετά και ο Ελληνικός ακόμα κοιμάται.

  • Νίκος
    Νίκος Τρίτη, 27 Αυγούστου 2024 14:40 Σύνδεσμος σχολίου

    μα το φανταζόμαστε ήδη και γι αυτό δεν σας ψήφισε ούτε η μάνα σας!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 27 Αυγούστου 2024 13:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα σου απαντήσω εγώ. Ναι. Μπορώ να τη φανταστώ. Άνετα κιόλας

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...