Menu
RSS
Πέμπτη, 22/08/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νεκρός λόγω θερμοπληξίας νεαρός με ειδικές ανάγκες

Νεκρός λόγω θερμοπληξίας νεαρός με ειδικές ανάγκες

Κατέληξε το μεσημέρι της Κυριακής (14/7) ένας 23χρονος άνδρας, ο οποίος φέρεται να έπαθε θερμοπληξία στην Εύβοια.

Ο νεαρός από την Αλβανία που σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ήταν άτομο με ειδικές ανάγκες ζούσε με την οικογένειά του στην Αμάρυνθο Ευβοίας, καθώς οι γονείς του διατηρούν κατάστημα εστίασης στην περιοχή.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας την ίδια ημέρα, ωστόσο πάρα τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στην ζωή ο νεαρός άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Κυριακής.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, οι γονείς του τον εντόπισαν αναίσθητο μέσα στο αυτοκίνητό τους που ήταν σταθμευμένο και ξεκλείδωτο έξω από το σπίτι τους. Ο 23χρονος φέρεται να έχασε τις αισθήσεις του λόγω της πολύωρης παραμονής του στη ζέστη.

Συνελήφθησαν οι γονείς

Στις 12 το μεσημέρι που τον εντόπισαν, τον μετέφεραν με ιδία μέσα στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου και ακολούθως διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στην παθολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, ο νεαρός έφτασε στο νοσοκομείο, χωρίς επίπεδο συνείδησης, μετά από την πολύωρη αναμονή σε αυτοκίνητο και κάτω από υψηλές θερμοκρασίες.

Οι γονείς του συνελήφθησαν, σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος τους και θα οδηγηθούν ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας. Από το Αστυνομικό Τμήμα Ερέτριας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής του 23χρονου.

Tags:

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...