Menu
RSS
Σάββατο, 06/07/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αυγενάκης | Πάει για διαγραφή, έδωσε εξηγήσεις σε Βουλή και ΝΔ, αναμένονται αποφάσεις Μητσοτάκη

Αυγενάκης | Πάει για διαγραφή, έδωσε εξηγήσεις σε Βουλή και ΝΔ, αναμένονται αποφάσεις Μητσοτάκη
Χωρίς δηλώσεις εξήλθε του γραφείου του διευθντή της ΝΔ, Σταύρου Καλαφάτη, ο βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης, μετά τις εξηγήσεις που έδωσε στη συνάντηση που διήρκεσε 10 λεπτά για το επεισόδιο στο οποίο καταγράφηκε να επιτίθεται σε υπάλληλο του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος» επειδή έχασε πτήση.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο κ. Αυγενάκης πιθανόν να διαγραφεί, ενώ αναμένεται η σχετική απόφαση Μητσοτάκη, που θα δείχνει την έξοδο στον βουλευτή Ηρακλείου. 

Ο κ. Μητσοτάκης το πρωί, κατά πληροφορίες, ήταν οργισμένος με τη συμπεριφορά του βουλευτή και επί σειρά ετών συνεργάτη του, καθώς ο ίδιος ήθελε να δώσει το στίγμα της αντιμετώπισης των προβλημάτων της καθημερινότητας με την επίσκεψη στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ, όμως, το μήνυμα "θόλωσε" με τα όσα έγιναν. Παράλληλα, ο ίδιος έχει μηδενική ανοχή για αλαζονικές συμπεριφορές. Όλα αυτά προδιαγράφουν τις επικείμενες εξελίξεις.

Με τον Λευτέρη Αυγενάκη επικοινώνησε νωρίτερα ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, ο οποίος του ζήτησε εξηγήσεις για την αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά του.

Ο Αυγενάκης νωρίτερα προχώρησε σε δήλωση με την οποία δίνει εξηγήσεις για τη συμπεριφορά του απέναντι σε εργαζόμενο στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στην οποία αφού ζητά συγγνώμη «για την ένταση και την αναστάτωση» στη συνέχεια υποστηρίζει ότι «το περιστατικό παρέμεινε σε επίπεδο διαφωνίας και λεκτικής έντασης μόνο».

Το βίντεο με τον Λευτέρη Αυγενάκη

protothema.gr

3 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2024 13:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Ωραίοι είναι αυτοί ρε. Το έχουν βρει το κόλπο. Κάνουν ό,τι γουστάρουν, χειροδικούν, βρίζουν, λένε ψέμματα και μετά βγαίνουν και αμολάνε μια συγγνώμη και δε τρέχει κάστανο. Αφού έχουν τις πλάτες όλων. Από πρόεδρο της Δημοκρατίας μέχρι Συμβούλιο της Επικρατείας. Δικά τους όλα. Φτου σας παλιάνθρωποι

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2024 13:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Κ@λόπ@ν@ όλα. Πάρτε 41τακατό. Αυτό δεν θέλατε ρε ξεφτίλες εσείς που τους ψηφίσατε; Σε λίγο αυτοί οι σαβούρηδες όπου μας πετυχαίνουν θα μας γ@μ@ν@ κιόλας. Θα γ@μ@@ν και θα δέρνουν στην κυριολεξία πλέον. Ου να χαθείτε παλιορεζίλια, κυβέρνηση δολοφόνων και απατεώνων

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2024 13:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Καμαρώστε το τραμπουκιστάν του Κούλη .......αληταράδες όλοι τους !!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...