Menu
RSS
Παρασκευή, 20/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

ΠΑΣΟΚ | Επανεκκίνηση με εκλογή ηγεσίας ζητά ο Κωνσταντινόπουλος - Ξεκάθαρο όχι για συμπόρευση με Κασσελάκη

ΠΑΣΟΚ | Επανεκκίνηση με εκλογή ηγεσίας ζητά ο Κωνσταντινόπουλος - Ξεκάθαρο όχι για συμπόρευση με Κασσελάκη
«Απογοητεύτηκα από τη συνέντευξή σου» ήταν η φράση-ευθεία βολή προς τον Νίκο Ανδρουλάκη από τον Κώστα Σκανδαλίδη ο οποίος τον κατηγόρησε ανοιχτά για τα περί διαγραφών.

«Αν δεν μπορείς να εγγυηθείς τη λειτουργία του κόμματος, δημοκρατία και διάλογο, να προχωρήσεις στις αναγκαίες διαδικασίες, εκλογή ηγεσίας από τη βάση» υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο «μέντοράς» του, Κώστας Σκανδαλίδης.

Ανέλαβε πλήρως την ευθύνη για το αποτέλεσμα ο Ανδρουλάκης

 

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, ο Νίκος Ανδρουλάκης ανέλαβε πλήρως την ευθύνη για το εκλογικό αποτέλεσμα και την αποτυχία του στόχου για τη δεύτερη θέση, ενώ μοίρασε  αριστερά και δεξιά κατηγορίες σε στελέχη και βουλευτές για τοξικότητα και αποδόμηση του έργου, χωρίς να πάρει θέση για το πότε θα στηθούν οι κάλπες για εκλογή ηγεσίας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Ανδρουλάκης μιλώντας στην αρχή της κοινής συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου και της κοινοβουλευτικής ομάδας έκανε επίθεση με το «καλημέρα» στους αμφισβητίες, επανέλαβε κραδαίνοντας την απειλή των διαγραφών ότι δεν θα ανεχτεί στη συνέχεια τοξικό λόγο και απαξίωση της πορείας και παρέπεμψε για τον Οδικό Χάρτη των πρωτοβουλιών, μετά το αίτημα για προσφυγή στις κάλπες που έθεσαν στελέχη στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής προς το τέλος του μήνα. 

 

Το σχέδιο επανεκκίνησης του ΠΑΣΟΚ με βασικό «σταθμό» την εκλογή ηγεσίας το φετινό φθινόπωρο περιέγραψε εκ νέου ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος. Μιλώντας για την ανασύνθεση της κεντροαριστεράς είπε «όχι με τον κ. Κασσελάκη», ενώ απαντώντας στα περί επιθέσεων από τη διαπλοκή που ακούστηκαν νωρίτερα τόνισε ότι «Η συζήτηση περί διαπλοκής χρησιμοποιείται πάντα για την δημιουργία εσωτερικού εχθρού».

protothema.gr

2 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024 11:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα ασχολούμαστε πολύ ακόμα με αυτό το από-κομμα και τις μούμιες που το απαρτίζουν;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024 23:34 Σύνδεσμος σχολίου

    και η νέα ηγεσία τι θα κάνει; Μόνο η κεντροαριστερά είναι η λύση. Αλλά εσύ δεν ενδιαφέρεσαι για αυτό. Ξέρουμε όλοι για τι ενδιαφέρεσαι. Το έχεις αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...