Menu
RSS
Κυριακή, 29/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

ΣΥΡΙΖΑ | Τα τρία φαβορί για αντίπαλοι του Κασσελάκη

ΣΥΡΙΖΑ | Τα τρία φαβορί για αντίπαλοι του Κασσελάκη

Δεν κοιμήθηκε κανείς χθες το βράδυ στον ΣΥΡΙΖΑ. Τα επιτελεία των κορυφαίων στελεχών ήταν σε συνεχείς διαβουλεύσεις για το τι θα κάνουν μπροστά στο “βρείτε μου αντίπαλο και πάμε” του Στέφανου Κασσελάκη. 

Η ανάγνωση της κίνησης Τσίπρα και η απάντηση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ αλλά κυρίως ποιος θα εκφράσει απέναντι από τον Κασσελάκη την άλλη άποψη για την επόμενη μέρα απασχόλησαν όλη τη νύτα τα στελέχη.

Οι πυρήνες είναι τρεις μέχρι αυτή την ώρα καθώς υπάρχει και η ανησυχία του κατακερματισμού των δυνάμεων. Μέχρι το μεσημέρι αναμένεται να ακούσουμε από το βήμα του συνεδρίου τον Διονύση Τεμπονέρα και τις προθέσεις του. Όλα δείχνουν ότι θα το τολμήσει.

Δυναμική αναμένεται να είναι η ομιλία της Όλγας Γεροβασίλη είτε σήμερα είτε αύριο που θέλει να συνθέσει όλες τις φωνές περί πολιτικής ουσίας και όχι επικοινωνίας. Το ίδιο πεδίο εκφράζει και ο νυν πρόεδρος της ΚΟ Σωκράτης Φάμελλος που αναμένεται να αποφασίσει μέχρι αύριο Σάββατο.

Την Κυριακή οι σύνεδροι θα κληθούν να αποφασίσουν για το πότε θα γίνουν αυτές οι εκλογές και επίσης να εγκρίνουν τις υποψηφιότητες για την προεδρία του κόμματος.

Αποστολή στο 4ο Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Δημήτρης Συρμάτσης

https://www.theopinion.gr

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...