Menu
RSS
Κυριακή, 29/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Για τα προβλήματα του Παναρκαδικού Νοσοκομείου ενημερώθηκε κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ (εικόνες)

Για τα προβλήματα του Παναρκαδικού Νοσοκομείου ενημερώθηκε κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ (εικόνες)
Κλιμάκιο της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής Αρκαδίας συνοδευόμενο από τους υποψηφίους βουλευτές Αρκαδίας κ. Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο,κ. Ευάγγελο Γιαννακούρα και κα. Αδαμαντία Σαραντοπούλου επισκέφθηκε το Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης ώστε να ενημερωθεί για τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν εργαζόμενοι και ασθενείς.
Τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν όλα τα τμήματα του νοσοκομείου ακούγοντας τα προβλήματα του, ενώ ενημέρωσαν και για τις 8 μεγάλες τομές που επιδιώκει το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής να εφαρμοστούν για ένα νέο ενισχυμένο ΕΣΥ .
Η υγεία πρέπει να είναι ένα δημόσιο και δωρεάν αγαθό για όλες τις κοινωνικά ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού, αλλά και για κάθε πολίτη.
Ήμαστε υποχρεωμένοι να διαφυλάξουμε την ποιότητα υπηρεσιών του ΕΣΥ που ίδρυσε ο Γεώργιος Γεννηματάς και ο Παρασκευάς Αυγερινός.
Παρόλες τις προσπάθειες του ΠΑΣΟΚ εντός και εκτός βουλής η κυβέρνηση της ΝΔ δεν δείχνει καμία διάθεση να ενισχύσει το σύστημα υγείας της χώρας μας, αφήνοντας τις εκλείψεις σε προσωπικό και υλικοτεχνική υποδομή να συνεχίζονται, δυσχεραίνοντας τη λειτουργία του.
Ισχυρό ΠΑΣΟΚ, ισχυρή κοινωνία, ισχυρό ΕΣΥ

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...