Ορκίστηκε ο Βλάσης: "Προχωράμε για μια αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για μια Αρκαδία δυνατή"

Ορκίστηκε την Κυριακή ο βουλευτής Αρκαδίας της ΝΔ Κώστας Βλάσης, ο οποίος έφτασε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, με τη σύζυγό του και τα παιδιά του.
Ο ίδιος τόνισε: "Μπορεί η διάρκεια της θητείας της Βουλής που «ορκίστηκε» σήμερα να είναι εξαιρετικά μικρή, το δικό μου όμως «ευχαριστώ» προς όλους εσάς παραμένει τεράστιο για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή σας!
Είστε η δύναμή μου κι όλοι μαζί είμαστε η δύναμη της Αρκαδίας μας! Προχωράμε ενωμένοι, με σύνεση και σοβαρότητα μέχρι τις εκλογές της 25ης Ιουνίου! Για μια αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για μια Αρκαδία δυνατή, για μια Πατρίδα όπως την ονειρευόμαστε!"
Tags:
Κώστας Βλάσης,Σχετικά Άρθρα
- Το Ελαιοχώρι γιορτάζει και τιμά τον Άγιο Γεώργιο (εικόνες - βίντεο)
- Μανδρώνης στο best για τις κατολισθήσεις στη Γορτυνία: «Στόχος να δοθεί η κυκλοφορία τις επόμενες ημέρες"!
- Κατολισθήσεις, 18 ημέρες μετά
- Τριπλή επιτυχία για την αγωνιστική ομάδα ενηλίκων του Smash
- Εθελοντική Πυροσβεστική Ομάδα θα δημιουργηθεί στα Δολιανά
1 σχόλιο
-
Χωρίς λόγια......