Menu
RSS
Σάββατο, 28/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Δ.Σαραντοπούλου (υποψήφια ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ) στη ΔΡΤ 91,5: “Το ΠΑΣΟΚ έχει κάνει την αυτοκριτική του – Έχουμε ξεκάθαρο πρόγραμμα”

Δ.Σαραντοπούλου (υποψήφια ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ) στη ΔΡΤ 91,5: “Το ΠΑΣΟΚ έχει κάνει την αυτοκριτική του – Έχουμε ξεκάθαρο πρόγραμμα”

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και την εκπομπή “Επί της ουσίας” με τον Δημήτρη Μανιατάκο και τον Μηνά Αρτόπουλο μίλησε η υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για την Αρκαδία κα.Διαμάντω Σαραντοπούλου.

Βασικά σημεία της συνέντευξης της:

Το ΠΑΣΟΚ έκανε πάρα πολλά κυρίως σε επίπεδο μεταρρυθμίσεων τις οποίες και σήμερα τις επικαλούνται οι πολιτικοί μας αντίπαλοι. Προσπαθούν να οικειοποιηθούν ακόμα και την ιστορία του ΠΑΣΟΚ. Οι πολιτικοί αρχηγοί και τα κόμματα οφείλουν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να εξαντλήσουν κάθε δυνατότητα προκειμένου να κυβερνηθεί η χώρα. Εμείς έχουμε την πολιτική παρακαταθήκη και στο DNA μας έχουμε ένα κοινωνικό κράτος. Στο παναρκαδικό νοσοκομείο δυσκολευτήκαμε πάρα πολύ στην διάρκεια της πανδημίας. Δυστυχώς η προτεραιότητα δεν ήταν η υγεία. Δεν εκμεταλλευτήκαμε την πανδημία για να αποκτήσουμε υποδομές και προσωπικό. Υπήρχε στρεβλή ενημέρωση για την πανδημία από την αρχή. Το εθνικό σύστημα υγείας πρέπει να αναμορφωθεί. Σε όλο το δημόσιο πρέπει να ξαναδούμε τους μισθούς των υπαλλήλων και στην υγεία ακόμα περισσότερο. Δεν είναι δουλεια των υποψήφιων και των βουλευτών να χτυπούν την πλάτη του καθενός και να τάζουν. Υπάρχει μια πολιτική συρρίκνωσης τα τελευταία χρόνια, με στόχο να ενισχυθούν οι ιδιωτικές δομές υγείας. Το ΠΑΣΟΚ έχει κάνει την αυτοκριτική του. Έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο μέσα στο κόμμα. Είμαστε ξεκάθαροι και έχουμε ξεκάθαρο πρόγραμμα. Ο πολίτης πρέπει να ψάξει δυο και τρεις φορές για να δει τι θα ψηφίσει. Σημασία έχει να βρίσκεσαι κάθε μέρα στον τόπο σου και να βλέπεις πράγματα.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη:



Πηγή: https://www.drt915.gr

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...