Βλάσης στο TV Super: "Στόχος μας είναι να γίνει η Τρίπολη ένα φαρμακευτικό hub για όλη την Ευρώπη" (vd)

Μια διαφορετική συνέντευξη παραχώρησε ο εκ νέου Υποψήφιος Βουλευτής Αρκαδίας, Κώστας Βλάσης για την εκπομπή «Εκλογές 2023» του TV Super και στη Σοφία Μπαλή, από το «Μεγάλο Καφενείο» στην Τρίπολη.
Ο κ. Βλάσης αναφέρθηκε σε καίρια ζητήματα που απασχολούν την Αρκαδία και όχι μόνο προτείνοντας λύσεις.
Έκανε ειδική μνεία στις επενδύσεις που έχουν έρθει στην Τρίπολη, αλλά και για αυτές που θα ακολουθήσουν. "Στόχος μας είναι να γίνει η Τρίπολη ένα φαρμακευτικό hub για όλη την Ευρώπη" είπε. Προσέθεσε ότι οι εταιρείες που επενδύουν θέλουν προσωπικό από την περιοχή μας.
Ακολούθως, αναφέρθηκε και στα όσα έγιναν στον τομέα της υγείας.
Κλείνοντας απηύθυνε κάλεσμα για την Κεντρική προεκλογική του ομιλία που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18/5 και ώρα 20:00, στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο.
Tags:
Κώστας Βλάσης,Σχετικά Άρθρα
- Το έθιμο του Αγιώργη αναβιώνει την Τετάρτη στη Νεστάνη
- "Από το λιγνίτη στην επέλαση των ΑΠΕ στην Αρκαδία: οι επιπτώσεις στην υγεία και στο περιβάλλον"
- Άρης Μουγκοπέτρος | Ακρωτηριάστηκαν τα δύο δάχτυλα του, από την έκρηξη κροτίδας
- Ο Εσπερινός της Αγάπης στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας (εικόνες)
- "Ήταν η κακιά η ώρα, μια κακή στιγμή" | Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος στα Τριποταμα που τραυματίστηκε ο Άρης Μουγκοπέτρος