Menu
RSS
Σάββατο, 28/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Στην ομιλία του Οδυσσέα οι τρεις πρώτοι του ψηφοδελτίου του Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ (Δουδωνής, Μάντζος, Χρονοπούλου)!

Στην ομιλία του Οδυσσέα οι τρεις πρώτοι του ψηφοδελτίου του Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ (Δουδωνής, Μάντζος, Χρονοπούλου)!

Οι τρεις πρώτοι του ψηφοδελτίου του Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ (Δουδωνής, Μάντζος, Χρονοπούλου) ήταν στην προεκλογική ομιλία του υποψηφίου βουλευτή Αρκαδίας Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου στην Αθήνα για τους Αρκάδες Ετεροδημότες.

Μάλιστα και τα τρία πρωτοκλασάτα στελέχη του κόμματος μίλησαν με άκρως κολακευτικά λόγια για τον πρώην Υφυπουργό Ανάπτυξης.

Ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας Παναγιώτης Δουδωνής είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί ήρθα για έναν πολύ καλό μου φίλο.», μιλώντας με πολύ θερμά λόγια τον υποψήφιο βουλευτή Αρκαδίας.

Η υποψήφια στο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ Ελένη Χρονοπούλου από την Αρκαδία. «Ο πατέρας μου θα ήταν περήφανος, κατάγεται από τον Ατσίχωλο. Μετακόμισε στην Τρίπολη και μετά στην Αθήνα να δικηγορήσει. Κάθε χρόνο θυμάμαι το σύλλογο για να συναντηθεί με τους Αρκάδες και μονίμως είχαμε το γνωστό για το τι παράγει η Αρκαδία. Μυαλά παράγει η Αρκαδία. Ένα από τα μυαλά αυτά είναι ο Οδυσσέας. Έχει μια πολύ μεγάλη πολιτική σταδιοδρομία, έχει πλούσιο έργο και γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα στην Αρκαδία. Εντυπωσιάστηκα με το φυλλάδιο του, έχει κάνει πολλά για τον τόπο του και την επόμενη τετραετία θα κάνει άλλα τόσα».

Επίσης ο υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας Δημήτρης Μάντζιος και εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος είπε: «Είναι μια κομβική αναμέτρηση. Ο Οδυσσέας όταν πριν από ένα χρόνο μου εμπιστεύθηκε αυτή τη θέση, η αλήθεια είναι ότι ήμουν ο τελευταίος που πίστευα ότι θα τα καταφέρναμε. Όμως, σε αυτούς τους πρώτους μήνες, ο Οδυσσέας ήταν ένας από τους κύριους συμμάχους, συνομιλητές και συνδιαμορφωτές μιας επιτυχημένης επικοινωνιακής τακτικής του ΠΑΣΟΚ. “

2 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 16 Μαϊος 2023 14:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλά το επικρατείας τού ΠΑΣΟΚ είναι...δύναμη! Τι να μας πούνε τού ΣΥΡΙΖΑ;; ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΚΡΙΤΑ, ΛΙΝΟΥ, ΤΣΑΚΡΗΣ.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 16 Μαϊος 2023 00:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Άμα εκλεγείς, ούτε τού παπά να μήν το πεις.

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...