Menu
RSS
Παρασκευή, 20/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

ΠΑΣΟΚ - Αυτοδιοικητικές εκλογές | Ο Σκανδαλίδης επικεφαλής επιτροπής

ΠΑΣΟΚ - Αυτοδιοικητικές εκλογές | Ο Σκανδαλίδης επικεφαλής επιτροπής

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ανακοινώνει σήμερα την επιτροπή που θα αναλάβει να συντονίσει την εκλογική μάχη στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, επικεφαλής της επιτροπής θα είναι ο Κώστας Σκανδαλίδης. 

Ειδικότερα, ο  Κ. Σκανδαλίδης θα αναλάβει τον πολιτικό σχεδιασμό του κόμματος με πρώτο σταθμό, τις εκλογές στην αυτοδιοίκηση.

Ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στην επιτροπή θα συμμετέχουν και οι Νίκος Σαλλαγιάννης, Μανώλης Όθωνας, Βαγγέλης Αργύρης,  Πάρις Κουκουλόπουλος, Ιωάννης Τσίμαρης, Χριστίνα Σταρακά και άλλα στελέχη.

Στόχος, σύμφωνα με πηγές της Χαριλάου Τρικούπη είναι να εμφανιστεί το ΠΑΣΟΚ με δικούς του υποψηφίους στις περιφέρειες και στους μεγάλους δήμους της χώρας.

aftodioikisi.gr

4 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 04 Ιουλίου 2023 13:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Σαλαγιαννης, Αργύρης, Κουκουλοπουλος καί λοιποί συγγενείς. Πού ήταν κρυμμένοι τα τελευταία δέκα χρόνια όλοι αυτοί, οι υπέργηροι πλέον;; Τι να μας πούν καί τί να προσφέρουν αυτοί;; Αυτοί υπήρξαν οι "Σπεσιαλίστες" στά ρουσφέτια καί στους διορισμούς στο παρελθόν. ΕΛΕΟΣ!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 04 Ιουλίου 2023 12:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Αντί να στείλουν όλα τα σάψαλα, τους βρικόλακες και τις μούμιες στη λήθη και στην απομαχία, τους βγάζουν και μπροστινούς κιόλας. Και μετά αναρωτιούνται γιατί δεν τους ψηφίζει ο κόσμος κι έχουν βουλιάξει σαν τον Τιτανικό. Απλά τραγικοί

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 04 Ιουλίου 2023 10:50 Σύνδεσμος σχολίου

    ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΥΝΤΡΟΥΚΑ, ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Ο........ΨΩΡΙΑΡΗΣ ΧΩΡΙΑ. ΠΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 04 Ιουλίου 2023 10:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Κάθησε στην άκρη ρε μπάρμπα Σκανδαλίδη. Μία ζωή κρατικοδιαιτος, δε χορτασες, σε βαρέθηκε το σύμπαν. Τράβα να αραξεις, υπάρχουν νέοι, κάνε στην πάντα.

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...