Menu
RSS
Παρασκευή, 20/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κατσίρης: "Μεγάλη τιμή για μένα η εμπιστοσύνη που μου δείξατε"

Κατσίρης: "Μεγάλη τιμή για μένα η εμπιστοσύνη που μου δείξατε"

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί συμπολίτες,
Με αίσθημα μεγάλης ευγνωμοσύνης και σεβασμού, απευθύνομαι προς εσάς, που με την υποστήριξή σας εκλέχθηκα δημοτικός σύμβουλος στον ιστορικό Δήμο της Τρίπολης. Η εκλογή μου σε αυτήν τη θέση είναι ένα μεγάλο προνόμιο και θέλω να εκφράσω την απόλυτη ευγνωμοσύνη μου για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε.
Η εκλογή μου δεν θα ήταν δυνατή χωρίς τη βοήθεια, την υποστήριξη και τον ενθουσιασμό που επέδειξαν τα αγαπημένα μου πρόσωπα – η οικογένειά μου, οι φίλοι μου και οι εθελοντές που προσήλθαν για να με βοηθήσουν στην εκλογική μου εκστρατεία κι όλοι εσείς με την ψήφο σας. Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν πόσο ευγνώμον αισθάνομαι για τη στήριξή σας και την πίστη που μου δείχνετε, όλα αυτά τα χρόνια και για όποια θέση έβαλα υποψηφιότητα.
Αντιλαμβάνομαι πλήρως την τεράστια ευθύνη που φέρω για την εκπροσώπηση των αναγκών της τοπικής μας κοινωνίας. Θα εργαστώ σκληρά για να ακούω τις ανησυχίες και τις προτάσεις σας και να προωθώ θέματα που αφορούν την ανάπτυξη και την ευημερία της Τρίπολης και των χωριών μας.
Ο Δήμος μας αντιμετωπίζει αρκετές προκλήσεις και πρέπει να εργαστούμε από κοινού για την επίλυσή τους. Στις προτεραιότητές μου είστε όλοι εσείς, οι συνδημότες μου.Όπως κατανοείτε, η ανάληψη αυτών των προκλήσεων απαιτεί συνεργασία και κοινή προσπάθεια. Για αυτόν τον λόγο, σας καλώ σε μια ανοικτή γραμμή επικοινωνίας, προκειμένου να συζητούμε προβλήματα και να εξετάζουμε λύσεις από κοινού. Η αμφίδρομη αυτή σχέση είναι σημαντική για μένα. Στο δημοτικό συμβούλιο, θα διασφαλίσω ότι οι φωνές σας θα ακουστούν και οι ανησυχίες σας θα ληφθούν υπόψη. Θα εργαστώ ακατάπαυστα για να βελτιώσω την ποιότητα ζωής μας, προωθώντας τα συμφέροντα της τοπικής μας κοινωνίας και θα εργαστώ δημιουργώντας βιώσιμες λύσεις για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε.
Δεν θα παραλείψω να εκφράσω ευχαριστίες προς τον επικεφαλής της παράταξής μας, τον φίλο Γιάννη Σμυρνιώτη κι όλες κι όλους τους συνυποψηφίους μου, για τον όμορφο αγώνα που δώσαμε. Η δική σας ψήφος κι εντολή, με δεσμεύει να εργαστώ με το σύνολο των συναδέλφων μου στο δημοτικό συμβούλιο, για το κοινό καλό και για την πρόοδο της πόλης και των χωριών μας.
Σας ευχαριστώ ξανά, είναι μεγάλη τιμή για μένα η εμπιστοσύνη που μου δείξατε. Είμαι πεπεισμένος ότι μέσα από τις κοινές μας αγωνίες και την ανοικτή γραμμή επικοινωνίας που σήμερα εγκαινιάζουμε, θα δημιουργήσουμε συνθήκες για μια καλύτερη και πιο ευημερούσα Τρίπολη για όλους.
Με εκτίμηση,
Γιάννης Κατσίρης

4 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2023 13:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Όταν το πρόγραμμα σου για το μέλλον είναι τι έκανες πριν δεκαπέντε χρόνια σε μια θέση που σε τοποθέτησαν και πουλάς και υποχρέωση ότι πηγές νερό καθαρό στα χωριά τότε είναι σα να δίνεις καθρεπτακια σε ιθαγενείς,αυτή είναι η πραγματική σε αλήθεια Κατσίρης ,κρίμα γιατί οι πολιτικές σου παρωπιδες έφτασαν μέχρι στο σημείο να κάνεις ζημιά στο ίδιο σου το χωριό,ευτυχώς οι Ελαιοχωριτης σας έχουν πάρει χαμπάρι,άντε και εις ανώτερα !!!!!!!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2023 13:09 Σύνδεσμος σχολίου

    12:55 Όταν μερικοί θεωρούσατε δεδομένη την ήττα του Τζιούμη και σίγουρη τη νίκη του Σμυρνιώτη, τότε δεν ήταν τελειωμένος. Μετά την τρίτη μπανάνα που έφαγε όμως, του βρήκατε ολα τα κουσούρια και του τα χώνετε συνέχεια. Δεν πειράζει. Καλοφάγωτη η μπανανίτσα αγάπες μου

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2023 13:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Άντε και στις επόμενες εκλογές τοπικός στο Ελαιοχώρι.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2023 12:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι να το κανείς ρε Γιάννη

    Συστρατεύτηκες με τον τελειωμένο.

    Αυτά είναι μεγάλα ΛΑΘΗ

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...