Menu
RSS
Κυριακή, 29/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Σμυρνιώτης | Η κεντρική ομιλία στην πλατεία Πετρινού – ««Η Τρίπολη απόψε μίλησε. Απόψε αλλάζει Δήμαρχο. Λέει ναι στην ανάπτυξη στην πράξη»

Σμυρνιώτης | Η κεντρική ομιλία στην πλατεία Πετρινού – ««Η Τρίπολη απόψε μίλησε. Απόψε αλλάζει Δήμαρχο. Λέει ναι στην ανάπτυξη στην πράξη»

Σε μία πολυπληθέστατη προεκλογική συγκέντρωση μπροστά από το Μαλλιαροπούλειο πραγματοποίησε την κεντρική προεκλογική του ομιλία ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης κ. Γιάννης Σμυρνιώτης.

Εκεί ήταν ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κωνσταντίνος Κυρανάκης, ο Πολιτευτής της ΝΔ Απόστολος Σπυρόπουλος, Ο ΠΡΏΗΝ Υφυπουργός, Νίκος Καλτεζιώτης, ο Προέδρο ΚΤΥΠ Τίμος Κατσίπος, ο πρώην Δήμαρχος ΔΗοσθένης Σωτηρόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος Κορυθίου Γιώργος Καρλής, ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Τρίπολης Γιώργος Κούβελας, π Νίκος Τσιαμούλος, ο Μανώλης Σκαντζός, Χρήστος Λαμπρόπουλος, ο Σπύρος Μαλεβίτης και πολλοί άλλοι.

Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης μετέφερε την απόλυτη και ξεκάθαρη στήριξη της ΝΔ στην υποψηφιότητα του Γιάννη Σμυρνιώτη για τον Δήμο Τρίπολης. «Είναι εμφανείς οι ελλείψεις που έχει σήμερα η Τρίπολη. Έχει σημαντικές ελλείψεις σε υποδομές ΑΜΕΑ. Χρειάζεται ισότιμη πρόσβαση για όλους σε μία βιώσιμη πόλη. Να βοηθήσω κι εγώ να κάνουμε την Τρίπολη ακόμα πιο ψηφιακή. Την Κυριακή ψηφίζουμε Δημήτρη Πτωχό στην Περιφέρεια, Γιάννη Σμυρνιώτη στην Τρίπολη» είπε.

Στη συνέχεια ανέβηκε στο βήμα ο Γιάννης Σμυρνιώτης. Μεταξύ άλλων, είπε: «Η Τρίπολη απόψε μίλησε. Απόψε αλλάζει Δήμαρχο. Λέει ναι στο συμβόλαιο αξιοπιστίας, λέει ναι στην ανάπτυξη στην πράξη.

Είμαστε εδώ, ενωμένοι, με σηκωμένοι μανίκια, να πιάσουμε δουλειά, να κοιτάξουμε μπροστά.

Προκληθήκαμε, αλλά σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων. Ερχόμαστε να ενώσουμε τους πολίτες, όχι να τους διχάσουμε.

Δυστυχώς, ο απερχόμενος Δήμαρχος, κρυπτόμενος πίσω από Αντιδημάρχους προσπάθησε να σας παραπλανήσει, απέτυχε να παραποιήσε την αλήθεια.

Απέτυχε ως δημοτική αρχή στα μεγάλα, στα μικρά. Η Τρίπολη μπορεί να γίνει ξανά Πρωτεύουσα του Μοριά, αλλά Πρωτεύουσα σε όλα. Καθαρή, όμορφη, με υποδομές, με ανάπτυξη και ευημερία για όλους.

Ο κ. Τζιούμης αποδείχθηκε κατώτερος των περιστάσεων, καθυστέρησε ή υποβάθμισε έργα που βρήκε ώριμα από τη δημοτική αρχή του αείμνηστου Δημήτρη Παυλή.

Δεν διεκδίκησε, αλλά και ότι ξεκινήσαμε ό ίδιος δεν κατάφερε να τα τελειώσει. Έκλεισε το κολυμβητήριο και είναι άγνωστο πότε θα ανοίξει ξανά.

Μέσα στην Τρίπολη πρέπει να βάλεις μέσο για να κλείσεις μία λακκούβα.

Αλλά και στα χωριά βιώνουν μία ακόμα χειρότερη κατάσταση.

Στην προηγούμενη θητεία μας φέραμε διπλάσιους πόρους από την απερχόμενη δημοτική αρχή. Το ίδιο και ακόμα περισσότερα θα κάνουμε από την επόμενη των μεθαυριανών εκλογών.

Μαζί σήμερα θα υπογράψουμε συμβόλαιο αξιοπιστίας για να έχουμε επιτέλους ανάπτυξη στην πράξη.

Επισκέπτες θα ξαναέρθουν στην Τρίπολη με τη δική μας δημοτική αρχή.

Σχεδιάζουμε εξορθολογισμό δημοτικών τελών και τελών ύδρευσης, δημιουργία μητρώου εθελοντών ανά δημοτική ενότητα, υποστήριξη νέων για συμμέτοχη σε δράσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, δημιουργία συνεργασίας για δράσεις στήριξης σε τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες. Ενίσχυση οικογενειών που τα παιδιά τους σπουδάζουν σε άλλες πόλεις. Δραστική μείωση δημοτικών τελών στις αγροτοκτηνοτροφικές εγκαταστάσεις. Ολοκλήρωση και άμεση αξιοποίηση των έργων Τάκας και Κανδήλας. Αποχεύτευση και βιολογικό καθαρισμό στο Λεβίδι. Υλοποίηση της κυκλοφοριακής μελέτης. Άμεση επαναλειτουργία του κλειστού κολυμβητηρίου, κατασκευή κλειστού προπονητηρίου. Αναβάθμιση υποδομών μηχανοκίνητου αθλητισμού. Εντατικοποίηση της προώθησης του Χιονοδρομικού Κέντρου. Ανάδειξη πεζοπορικών διαδρομών.

Δημιουργία δημοτικού ωδείου. Ανάπτυξη και καθιέρωση του TEDX Klonatzidika.

Πρωτοβουλία δημιουργίας Μουσείου Ελληνικής Επανάστασης.

Εντάσσουμε άμεσα στο σχέδιο όλες τις εκτός σχεδίου περιαστικές περιοχές της Τρίπολης με ταυτόχρονη διάνοιξη οδών για ανασάνει το Πανεπιστήμιο. Να πηγαίνουν οι φίλαθλοι στον Αστέρα.

Η πλατεία Αγίου Βασιλείου αποτελεί μνημείο κακού σχεδιασμού και εκτέλεσης. Εμείς θα το τελειώσουμε γρήγορά. Το έχει η μοίρα μας να μαζεύουμε τα ασυμμάζευτα.

Θα ολοκληρώσουμε τον περιφερειακό δρόμο.»

Στο τέλος, ο κ. Κυρανάκης μετέφερε και τη στήριξη του Κώστα Βλάση στον κ. Σμυρνιώτη.

2 σχόλια

  • Χρήστος
    Χρήστος Σάββατο, 07 Οκτωβρίου 2023 17:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Σμυρνιώτης χθες ένωσε για άλλη μια φορά όλες τους πολίτες και όλες τις παρατάξεις. Ας μείνει ο Κωστάκης και ο Παράς μόνοι τους με την τοξικότητά τους, την διχόνοια τους και τις μακέτες τους.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 07 Οκτωβρίου 2023 13:29 Σύνδεσμος σχολίου

    στο άρθρο για την ομιλία τζιούμη βροχή τα σχόλια "κατακρισης" από τους γνωστούς αγνώστους... Σε αυτό το άρθρο για την ομιλία σμυρνιώτη όμως δεν υπάρχει αντίστοιχος αριθμός σχολίων επιδοκιμασίας... Όπερ μεθερμνηνευόμενον εστί: κάποιοι επενδύουν μετά μανίας στην πόλωση, την κατακραυγή και την τοξικότητα για να "κερδίσουν" την μάχη του πληκτρολογίου λιγο πριν την κάλπη!
    Γιατί απλούστατα οι τάχα υποστηρικτές του κ. Σμυρνιώτη δεν τον υποστηρίζουν επαινώντας τον και προωθώντας το έργο και την όποια αξία του αλλά αναλώνονται μόνο στο να επικρίνουν και να κράζουν τον αντίπαλο ακόμη και για την παραμικρή λεπτομέρεια... Ένας προεκλογικός αγώνας που έχει ένθεν και ένθεν επίκεντρο τον Κώστα Τζίουμη!

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...