Menu
RSS
Τρίτη, 01/10/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Ανδρέας Μπούρας στο «Καλημέρα Αρκαδία»: «Στόχος δεν πρέπει να είναι η καρέκλα, πρέπει να είναι η αγάπη για τον τόπο» (vd)

Ανδρέας Μπούρας στο «Καλημέρα Αρκαδία»: «Στόχος δεν πρέπει να είναι η καρέκλα, πρέπει να είναι η αγάπη για τον τόπο» (vd)

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος (με τον συνδυασμό Τρίπολη Αύριο του Κώστα Τζιούμη) Ανδρέας Μπούρας μίλησε στο «Καλημέρα Αρκαδία» και στην Έλλη Αρτοπούλου.

Αρχικά, ξεκαθάρισε ότι ασχολείται με την πόλη επειδή την αγαπάει και δεν αισθάνεται επαγγελματίας πολιτικός.

1

«Πιστεύω σε έναν εξωστρεφή δήμο, είμαστε στο κέντρο της Πελοποννήσου, βρίσκονται κοντά στην Αθήνα και πρέπει να ποντάρουμε πάνω σε αυτό» τόνισε.

Για τον Κώστα Τζιούμη, υπογράμμισε ότι «μοιραζόμαστε κοινά οράματα και στόχους, δεν είναι προσκολλημένος στην καρέκλα, δεν έχει επηρεαστεί από την καρέκλα και έχει παράξει έργο».

 

Όσο για τα έργα, είπε ότι «δεν έχουν γίνει τραγικές καθυστερήσεις, χρειάζεται υπομονή. Προέκυψε το θέμα με τον ΟΑΚΑ και κλείνει. Το μέλημα του Κώστα Τζιούμη είναι η ασφάλεια των παιδιών μας για το κολυμβητήριο. Δεν υπάρχει κανείς που να μην θέλει ένα ανοιχτό κολυμβητήριο, μία ανοιχτή πλατεία. Ο Κώστας Τζιούμης έχει εξασφαλίσει 20.000.000 ευρώ για έργα».

«Δεν χαλάω φιλίες για την πολιτική. Όλοι γνωριζόμαστε. Οι εκλογές τελειώνουν. Δεν μπορούμε να θυμιάζουμε τις ανθρώπινες σχέσεις. Πρέπει να είσαι ξεκάθαρος. Στόχος δεν πρέπει να είναι η καρέκλα, πρέπει να είναι η αγάπη για τον τόπο» τόνισε ο κ. Μπούρας στη συνέχεια της συνέντευξης.

 

Ειδικά, για τους νέους, είπε ότι «με τη συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία, αποφασίζουν για τις τύχες του τόπου μας».

Στο τέλος, είπε ότι «μία δημοτική αρχή πρέπει να έχει μία δεύτερη θητεία για να δείξει το συνολικό της έργο».

 

3 σχόλια

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...