Menu
RSS
Παρασκευή, 20/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στις 2 Οκτωβρίου η εκδήλωση Μέγα στην Αθήνα

Στις 2 Οκτωβρίου η εκδήλωση Μέγα στην Αθήνα

Η εκδήλωση του Συνδυασμού «Γορτυνία που μας αξίζει» θα γίνει την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου ώρα 6μμ, στο ξενοδοχείο Royal Olympic, Αθανασίου Διάκου 28-34 - Αθήνα.

7 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 01 Οκτωβρίου 2023 23:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν εχουν σημασια οι συγκεντρωσεις. Παρακολουθώ τον κ. Μέγα, επί πολλά έτη στη ΔΕ Βυτίνας και διαπιστώνω, ότι εκλέγεται μόνο λόγω της ιατρικής του ιδιότητας. Δεν έχει να επιδείξει κάποιο έργο. Και το ότι δεν ήταν δήμαρχος, δεν σημαίνει τίποτα, αν οι δημοτικοί σύμβουλοι δεν προσφέρουν στον τόπο, τότε να εκλέγουμε μόνο δήμαρχο.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023 19:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Καταρχάς με τέτοια σχόλια θέλουμε να δούμε την Γορτυνία να πηγαίνει μπροστά!! Μπράβο μας ελληνικέ λαέ στο μεγαλείο σου! Κάντε διάλογομίλημίλησς Μιλήστε με επιχειρήματα και Αφήστε τα ανώνυμα κοκόρια στο κοτέτσι!! Ο καλύτερος ας κερδίσει.. Μάλλον όλοι ξέρουμε ποιος θα κερδίσει… Για να σας βοηθήσω και λίγο στα κουίζ … Αναρωτηθείτε ποιος έχει Πιο ειλικρινές πρόσωπο Και ποιος τις παρωπίδες!!! Το να δημιουργείται ανώνυμες αναταραχές μόνο Φιλέλληνες δεν μπορώ να σας πω Και πόσο μάλλον πατριώτες!! Ευελπιστώ μετά το πέρας των εκλογών όλα αυτά τα κοκόρια οικειοθελώς να Μεταδημοτεύσουν Σε έναν δήμο….. μακρινό ….

  • Κουλικος
    Κουλικος Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023 19:16 Σύνδεσμος σχολίου

    16.04
    Δυναμικός ο κ Κουλης.. αφήστε να λένε ότι θέλουν... πέρα από τα 700+ άτομα...υπολόγισα περίπου 800 με 850 εγώ...μέσα στα οποία υπήρχαν εκλεκτές προσωπικότητες..
    .μεγάλα πρόσωπα της πολιτικής και μη...προ πάντως φίλοι του κ σταθη που τ τίμησαν με τη παρουσία τους...
    Με εξοχή ομιλία που ακούσαμε τα έργα του Γιαννόπουλου και το πρόγραμμα του Μέγα...η περισσότερη ώρα ήταν καλοσορισματος γι αυτο αδειαζαν από νωρίς οι θέσεις...πάντως το καλυψε το χρόνο του..καλή επιτυχία και στους 3 υποψήφιους...τουλάχιστον από τους άλλους να ακούσουμε κάτι να έχει νόημα

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023 18:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδιά αν ψάχνετε αίθουσα για την ομιλία σας μιας και ψάχνετε μικρή για να την γεμίσετε έχω ελεύθερο το σαλόνι του σπιτιού μου θα φύγω κιόλας να μην ενοχλώ και κάντε πάρτυ με πατατάκια και πορτοκαλάδες ??

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023 18:16 Σύνδεσμος σχολίου

    16:04 κρατα μικρό καλάθι . Ακου τι σου λέω . Δε κερδίζεις τις εντυπώσεις όπως τις κέρδισε ο George karpouzos οπαδός του κυρίου Μέγα που πριν λίγες μέρες ευχοταν καλά στερνά . 700 άτομα στο νερό 30 σειρές επι 20-22 καρέκλες στην σειρά συν καμία 100στη-150 άτομα όρθια κάνε τα μαθηματικά. Τοξική αντιπολίτευση πολλά φιλια !!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023 16:04 Σύνδεσμος σχολίου

    14.22
    Bλακεια έπρεπε να πανε στην αίθουσα που έκανε την ομιλία του ο κουλης...με τον καθρέφτη να διπλασιάζει τα ατομα

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023 14:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Μικρότερη αίθουσα δε μπορούσαν να κλείσουν για να τη γεμίσουν; Το επόμενο στάδιο ήταν η αίθουσα της Βούλγαρη... Megaλη νίκη και μικρή αίθουσα δε πάνε μαζί ...μου θέλετε και ντέρμπι

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...